Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Netflix viert volgende maand al een beetje Halloween met heel wat creepy content.

Deze films en series vind je vanaf september op NetflixAugustus is meer dan halfweg, dus is het naar goede gewoonte tijd om vooruit te kijken naar wat Netflix volgende maand te bieden heeft. De streamingdienst gaat duidelijk voor een vroege Halloween met maar liefst vier enge Netflixfilms, een creepy serie, twee keer true crime en een horrorklassieker.
De namen in het angstaanjagende aanbod van Netflix zijn niet van de minste. In de psychologische thriller ‘The Devil All The Time’, die vanaf 16 september beschikbaar is, spelen onder andere Tom Holland, Robert Pattinson en Bill Skarsgård (de man die Pennywise speelt in ‘It’) mee. Holland vertolkt de rol van Arvin, een jonge kerel die zijn familie moet beschermen tegen de kwade krachten rondom hen. In de horrorserie ‘Ratched’ is Sarah Paulson te zien als Nurse Ratched uit de roman ‘One Flew Over the Cuckoo’s Nest’, die zich afspeelt in een psychiatrisch ziekenhuis. Ook Cynthia ‘Miranda’ Nixon en Sharon Stone spelen mee. De serie verschijnt op 18 september op Netflix.

‘I’m Thinking of Ending Things’ (© Netflix)


Netflixfilms ‘I’m Thinking of Ending Things’ en ‘The Paramedic’ zullen je haren eveneens overeind doen staan. ‘The Babysitter: Killer Queen’ is het vervolg op de horrorkomedie ‘The Babysitter’ uit 2017, over een jongen die probeert te ontsnappen aan zijn moordende babysitter en haar gestoorde vrienden. In de sequel komt hij opnieuw oog in oog te staan met enkele oude bekenden. ‘Curse of Chucky’,de zesde film in de befaamde Chucky-reeks over een moordende pop, wordt op 1 september toegevoegd aan het aanbod. Hou je meer van the real deal? Netflix komt ook met twee true crime-docu’s, American Murder: The Family Next Door’ en A Perfect Crime’

Nieuwe series en seizoenen


Nog een grote naam is die van Hilary Swank. Zij is vanaf 4 september te zien in de nieuwe Netflix Original ‘Away’. Ze speelt een astronaute die zich voorbereidt op haar eerste missie naar Mars waar ze leiding geeft aan een internationale crew. Daarvoor zal ze haar dochter en echtgenoot moeten achterlaten. Fans van het Zweedse ‘Wallander’ kunnen vanaf 3 september terecht op Netflix voor ‘Young Wallander’, een soort prequel op de serie. In de reeks zien we hoe de eerste jaren als agent de legendarische Kurt Wallander gemaakt hebben tot wie hij is. De hoofdrol is voor de erg knappe Zweed Adam Pålsson.

‘The Duchess’ (© Netflix)


Minder spannend en meer ontspannend is de nieuwe serie ‘The Duchess’. De Canadese comédienne Katherine Ryan speelt een single mama die overweegt om een tweede kind te nemen met haar aartsvijand, de vader van haar dochter. De trailer ziet er alvast erg veelbelovend uit. De komische reeks verschijnt op 11 september op de streamingdienst.

Voor licht entertainment moet je bij ‘Sing On!’ zijn, een soort karaokewedstrijd. Fans van Marie Kondo zullen vermoedelijk ook ‘Get Organized with The Home Edit’ kunnen pruimen. The Home Edit zijn twee vrouwen die mensen helpen bij het organiseren van hun leven en hun huis. Ze hebben ook bekende klanten, waaronder Khloé Kardashian en Shay Mitchell. Meer orde in je leven? Vanaf 9 september vind je alle tips op Netflix. Ten slotte hebben we nog een tip voor de meerwaardezoeker. In ‘Whose Vote Counts, Explained’ leer je alles over de aankomende Amerikaanse verkiezingen en hoe die weleens gesaboteerd zouden kunnen worden. Kwestie van te kunnen uitpakken met je kennis. Verder krijgen onder meer de series ‘Baby’, ‘Family Business’, ‘Criminal: UK’ en ‘Queen of the South‘ een nieuw seizoen in september.

Filmplezier


Netflix kocht ook enkele leuke filmtitels aan voor september. We zetten ze op een rijtje.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)

Vanaf 25 september.

The Green Mile (1999)

Vanaf 4 september.

Sing (2016)

Vanaf 3 september.

The Prince of Egypt (1998)

Vanaf 4 september.

Johnny English en Johnny English Reborn (2003 en 2011)

Vanaf 4 september.

The Edge of Seventeen (2016)

Vanaf 1 september.

Hotel for Dogs (2009)

Vanaf 1 september.Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '