Home Lifestyle Film Zoe en Axel uit ‘White Lines’ en nog 9 real-life Netflixkoppels

Zoe en Axel uit ‘White Lines’ en nog 9 real-life Netflixkoppels

Laura Haddock en Tom Rhys Harries, die in 'White Lines' broer en zus spelen, werden verliefd op de set van de Netflixserie.

Netflix koppels
© Netflix

Laura Haddock en Tom Rhys Harries, die in de populaire Netflixserie ‘White Lines’ de hoofdrollen vertolken, zouden een koppel zijn. Ze werden afgelopen weekend zelfs samen op huizenjacht gespot! Haddock en Harries zijn niet de enige Netflixgezichten die de liefde vonden op de set.

1. Laura Haddock (Zoe) en Tom Rhys Harries (Axel) van ‘White Lines’

Laura Haddock speelt in ‘White Lines’ Zoe, de zus van de vermoorde dj Axel Collins. Twintig jaar na zijn verdwijning wordt het lichaam van Axel gevonden en probeert zijn zus te achterhalen wat er gebeurde. Tom Rhys Harries vertolkt de rol van de jonge Axel. Haddock en Harries delen dan ook zo goed als geen scènes – tenzij wanneer zij een soort flashback/waanbeeld heeft – maar toch sloeg de vlam tussen de twee over op de set. De actrice was eerder getrouwd met ‘The Hunger Games’-acteur Sam Claflin en de twee hebben twee kinderen samen. In 2019 kondigden ze aan dat ze zouden scheiden. Haddock is 34 jaar oud, haar blonde lover is 27.

View this post on Instagram

#whitelines 5 days and counting.

A post shared by Laura Haddock (@laurajhaddock) on

View this post on Instagram

Thx for the kinds words on WL x #Staysafe #Amadeus

A post shared by Tom Rhys Harries (@tomrhysharries) on

2. Aimee Lou Wood (Aimee) en Connor Swindells (Adam) van ‘Sex Education’

In ‘Sex Education’ bleef hun relatie niet duren, in het echte leven wel. Aimee en Connor werden verliefd op de set van de Netflixserie en zijn dat voor zover wij weten nog steeds. Het koppel staat momenteel weer samen op de set, want de opnames voor seizoen 3 van ‘Sex Education’ zouden – na wat coronavertraging – gestart zijn.

3. Natalia Dyer (Nancy) en Charlie Heaton (Jonathan) van ‘Stranger Things’

In ‘Stranger Things’ kwam de liefde tussen Nancy en Jonathan pas in seizoen 3 echt tot uiting, maar in het echte leven was het liefde op het eerste gezicht seizoen tussen de acteurs. Meer nog, volgens de makers van de serie vlogen er al vonken in het rond op de eerste auditie! Dyer en Heaton zijn na vier jaar vermoedelijk nog steeds een koppel, al is het alweer even geleden dat ze samen op social media verschenen.

View this post on Instagram

🎂

A post shared by Charlie Heaton (@charlie.r.heaton) on

4. Eliza Taylor (Clarke) en Bob Morley (Bellamy) van ‘The 100’

Terwijl fans al heel lang vurig aan het hopen waren dat Clarke en Bellamy een koppel zouden worden, werd zo’n jaar geleden plots bekend dat de acteurs die de personages vertolken in het geheim getrouwd zijn. Tot dan was zelfs niet geweten dat de twee samen waren. Enkele dagen geleden nog deelde Taylor op Instagram het verhaal van hoe zij en Bob verliefd werden op het moment dat ze allebei nog verdriet hadden over een verbroken relatie.

5. María Pedraza en Jaime Lorente uit ‘La casa de papel’ en ‘Élite’

Pedraza en Lorente leerden elkaar al kennen op de set van ‘La casa de papel’, maar het was pas toen ze samenwerkten aan ‘Élite’ dat de vonk echt oversloeg. Pedraza postte enkele uren geleden nog een foto met de acteur in een zwembad, dus het is – ondanks geruchten over een breuk – nog steeds dik aan tussen de twee.

6. Chase Stokes (John B) en Madelyn Cline (Sarah) van ‘Outer Banks’

Vorige maand maakte Chase Stokes met een Instagrampost duidelijk dat hij en tegenspeelster Madelyn Cline ook naast het scherm een dingetje zijn. Nu een tweede seizoen van ‘Outer Banks’ bevestigd is, zijn fans nieuwsgierig om te zien of de verliefdheid van het scherm zal spatten.

7. Catherine Reitman (Kate) en Philip Sternberg (Nathan) in ‘Workin’ Moms’

Reitman en Sternberg zijn al getrouwd sinds 2009 en werden dus niet verliefd op de set van ‘Workin’ Moms’. Wel zijn ze samen het brein achter de serie: ze regisseren en produceren de reeks én spelen zelf mee. Ze hebben twee kinderen samen.

8. Ross Lynch (Harvey) en Jaz Sinclair (Rosalind) van ‘Chilling Adventures of Sabrina’

Begin dit jaar werd bekend dat Ross Lynch en Jaz Sinclair hun romance op het scherm verderzetten in het echte leven. In mei zag de acteur zich genoodzaakt zijn relatie en z’n vriendin te verdedigen nadat hij racistische commentaar kreeg. De twee zullen helaas niet lang meer samen op de set staan, want begin juli werd bekend dat ‘Chilling Adventures of Sabrina’ gecanceld wordt.

9. Samira Wiley en Lauren Morelli van ‘Orange is The New Black’

In dit geval zijn het geen twee acteurs, maar een actrice en schrijfster die voor elkaar vielen. Samira Wiley speelde Poussey in ‘Orange is the New Black’ en werd verliefd op Lauren Morelli, die enkele afleveringen voor de reeks schreef. Toen ze elkaar leerden kennen in 2012 was Morelli nog getrouwd met een man, maar nu is ze de gelukkige echtgenote van Wiley.

View this post on Instagram

Rawr

A post shared by Samira Wiley (@whododatlikedat) on

10. Joey King en Jacob Elordi van ‘The Kissing Booth’

Elordi en King zijn geen koppel meer, maar nu ‘The Kissing Booth 2’ gereleased is, is het interessant om te onthouden dat de twee samen waren na de eerste film. Het moet lichtelijk awkward zijn om een stel te spelen met je ex, nee?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.