Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

'Let the chaos begin.'

YAY: Netflix maakt de uitzenddatum van het vierde seizoen van ‘La casa de papel’ bekend

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

El Profesor, Tokio, Rio, Nairobi, Denver en co zijn terug! Netflix maakte namelijk bekend dat het vierde seizoen van onze favoriete Spaanse serie ‘La casa de papel’ in april uitkomt.


Afgelopen zomer deden geruchten de ronde dat het vierde seizoen van de Netflixhit ‘La casa de papel’ al in januari zou uitkomen. Helaas mochten we ons vreugdedansje al snel beëindigen, want dat nieuws klopte niet. De opnames waren nog volop bezig en de eerste maand van 2020 was een veel te krappe deadline.

Oneindig veel vragen


Een aantal maanden later verlost Netflix ons nu toch uit ons lijden en maakte het de officiële uitzenddatum van het nieuwe seizoen bekend tijdens de Braziliaanse Comic Con. Het postte een filmpje op Instagram waarin de personages met hun Dalí-masker zich om beurt stilletjes omdraaien. De boodschap is klaar en duidelijk: ‘Let the chaos begin.’ Als onderschrift bij de video staat ook nog dat zelfs de Professor zich niet kan voorbereiden op zo veel chaos.

Deze keer moeten we niet zoals bij seizoen 3 wachten tot de zomer, want het vierde seizoen is vanaf 3 april wereldwijd exclusief beschikbaar op de streamingdienst. Er is werkelijk geen beter nieuws om deze maandag mee te beginnen! We zijn benieuwd – opgepast, spoiler alert – hoe het gesteld is met Nairobi. Zijn Rio en Tokio echt uit elkaar? Zit Lissabon of Raquel nu in de gevangenis? Komt haar vriend en meesterbrein El Profesor te weten dat ze niet echt doodgeschoten is en kan hij nog ontsnappen uit de handen van de politie? En moeten de andere bendeleden die nog in de bank zitten opgesloten zich nu overgeven?

Nog een aantal maanden geduld en al onze vragen worden eindelijk beantwoord! Wie bang is dat het hierna gedaan is met de pret, geen zorgen. Eerder werd al bekendgemaakt door verschillende Spaanse media dat er wellicht een vijfde, en zelfs zesde seizoen komt van ‘La casa de papel’. Je mag opnieuw beginnen met dat vreugdedansje, wij doen mee!

Wie niet genoeg krijgt van deze serie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '