Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Waaronder eentje met een van onze favoriete actrices uit 'Sex and the City'!

OH YEAH: Netflix pakt uit met maar liefst 6 splinternieuwe kerstfilms

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

It’s beginning to look a lot like... Netflix! Het streamingplatform heeft dit jaar maar liefst zes splinternieuwe kerstfilms voor ons in petto. Een ensemblefilm, een nieuwe met Vanessa Hudgens, een zoveelste vervolg op ‘A Christmas Prince’ en zelfs eentje met een van onze favoriete actrices uit ‘Sex and the City’. Dat het maar snel zover is!

Holiday in the Wild


Het leven van de New Yorkse Kate Conrad (Kristin Davis, aka Charlotte York uit ‘Sex and the City’) komt op z’n kop te staan wanneer haar echtgenoot haar laat zitten net voor ze op hun tweede huwelijksreis vertrekken richting Afrika. Kate blijft niet bij de pakken zitten en besluit de reis – die niet toevallig in de kerstperiode valt – in haar eentje te maken. De Afrikaanse natuur inspireert haar om haar hart te volgen en een nieuw doel te vinden in haar leven. En hoogstwaarschijnlijk ook een nieuwe man. Helloooo, Rob Lowe!

Release: 1 november

Let It Snow


Een storm op kerstavond bedelft de inwoners van Gracetown onder meters sneeuw. Een moedige ziel verlaat haar gestrande trein om de storm te trotseren en tuimelt in een avontuur dat menig leven voor eeuwig zal veranderen. ‘Let It Snow’ is gebaseerd op de gelijknamige verzamelroman van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle uit 2008. De ensemblecast is er eentje om U tegen te zeggen. Onder meer Isabela Merced, Shameik Moore, Odeya Rush, Liv Hewson, Mitchell Hope, Kiernan Shipka, Jacob Batalon en Joan Cusack wisten een rolletje te verzilveren.

Release: 8 november

Klaus


Jesper (Jason Schwartzman) is veruit de slechtste student van de postbodeacademie en wordt daarom gestationeerd op een eiland nabij de noordpoolcirkel waar de kibbelende bewoners amper woorden uitwisselen, laat staan brieven. Net wanneer hij wil opgeven, ontmoet hij leerkracht Alva (Rashida Jones) en Klaus (J.K. Simmons), een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol handgemaakt speelgoed. Deze nieuwe en ongewone vriendschappen zullen het kille dorpje voor eeuwig veranderen. Bekijk de trailer hier.

Release: 15 november

The Knight Before Christmas


Een Britse ridder (Josh Whitehouse) wordt op magische wijze van de Middeleeuwen naar 2019 getransporteerd en wordt verliefd op een leerkracht uit Ohio (Vanessa Hudgens) die haar geloof in de liefde heeft verloren. Dit filmgenre is Hudgens niet vreemd. Vorig jaar speelde ze een dubbelrol in ‘The Christmas Switch’.

Release: 21 november

Holiday Rush


Alleenstaande vader van vier kinderen en radio-dj Rashon ‘Rush’ Williams (Romany Malco) verliest net voor de feestdagen zijn job. Samen met zijn gezin trekt hij in bij zijn tante in de hoop z’n leven weer op de rails te krijgen. ‘Holiday Rush’ belooft een hartverwarmende film te worden over een liefhebbende vader die opnieuw de banden aanhaalt met zijn kinderen en hen leert dat het niet draait om wát je hebt, maar wel om wíé je hebt.

Release: 28 november

A Christmas Prince: The Royal Baby


Een nieuw jaar, een nieuwe Christmas Prince-film! Na ‘A Christmas Prince’ (2017) en ‘A Christmas Prince: The Royal Wedding’ (2018) is het nu tijd voor ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’. Het is kerst in Aldovia en koningin Amber (Rose McIver) en koning Richard (Ben Lamb) verwachten hun eerste kindje. Alsof ze hun handen nog niet vol genoeg hebben, krijgt het koninklijk echtpaar hoog bezoek. Maar dat loopt niet helemaal zoals gepland...

Release: 5 december

[td_smart_list_end]

Nog meer kerstpret:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '