https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Van Millie Bobby Brown tot Ncuti Gatwa: al je favoriete Netflixsterren zullen aanwezig zijn.

TEASER: Netflix kondigt wereldwijd virtueel fanevent ‘Tudum’ aan

Ysaline Pollet

Krijg jij ook maar niet genoeg van alle series en films op Netflix en al z’n grote en kleine sterren? Neem dan snel je agenda erbij, want de streamingdienst organiseert virtueel een wereldwijd fanevent die de toepasselijke naam ‘Tudum’ kreeg.


Tudum, het geluidje dat we bij elke aflevering van onze favoriete serie of bij elke film op Netflix te horen krijgen. En nu heeft het woord ook nog een extra betekenis. Het is namelijk de naam van een wereldwijd fanevenement dat de streamingdienst organiseert.

Gratis en virtueel


De virtuele gebeurtenis vindt plaats op 25 september om 18u bij ons, duurt drie uur en zal te bekijken zijn op YouTube, Twitter en Twitch. Om 17u is er ook een voorprogramma waarin Koreaanse en Indiase series en films en animecontent besproken zullen worden. Tudum wordt gratis georganiseerd om alle fans wereldwijd te bedanken.

Meer dan 70 series, films en specials zullen aan bod komen. Zo krijgen we exclusief nieuws, nieuwe trailers en celebrity’s te zien uit onder meer ‘Bridgerton’, ‘The Crown’, ‘Emily in Paris’, ‘La Casa de Papel’ en zoveel meer! Bekijk de teaser met onder anderen ‘The Witcher’-acteur Henry Cavill, ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown en ‘Sex Education’-acteur Ncuti Gatwa hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content