Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© netflix

Rachel McAdams en Will Ferrell zingen 'Volcano Man'.

Netflix lost eerste beelden van ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

The real deal moesten we dit jaar helaas missen, maar de Netflixfilm over de grootste muziekwedstrijd ter wereld, het Eurovisiesongfestival, komt volgende maand op de streamingdienst. We krijgen nu de eerste beelden te zien.


Netflix maakte vorig jaar al bekend dat er een film komt over het Eurovisiesongfestival. De opnames waren in oktober al volop bezig, waardoor we ‘Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga‘ op 26 juni op de streamingdienst mogen verwachten. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Rachel McAdams, bekend van onder andere ‘The Notebook’, ‘Mean Girls’ en ‘The Vow’, en Will Ferrell. Die laatste schreef trouwens het verhaal. Verder kan je ook Pierce Brosnan en Demi Lovato aan het werk zien.

De komedie gaat over twee beginnende artiesten uit IJsland, Sigrit Ericksdottir en Lars Erickssong, die de kans van hun leven krijgen wanneer ze hun land mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Ze willen dit doen met het liedje ‘Volcano Man’. Die song krijgen we nu al te horen.

Parodie


De korte inhoud klinkt veelbelovend, maar als we onderstaande video bekijken, hebben we toch onze bedenkingen. We krijgen een beetje de kriebels van een zingende Will Ferrell in een vreemd pakje, en niet op de goede manier. Het ziet er ook eerder een parodie uit op het bekende muziekfestival, dus het is nog even afwachten of deze film echt zal aanslaan bij de Eurosongfans. De meningen online zijn alleszins heel verdeeld, van ‘Wat moet dit voorstellen?!’ over ‘Dit wordt een wereldhit!’ en ‘Dit zou het Eurovisiesongfestival kunnen winnen!’. Al is het lied wel een echte oorwurm die je de eerstvolgende uren (helaas) niet meer uit je hoofd krijgt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '