https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

KIJKTIP: Martien Meiland is vanavond te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’

Zijn wij even jaloers op Gert Verhulst en James Cooke! Vanavond ontvangen ze in hun studio van ‘De Cooke & Verhulst Show’ een wel heel speciale gast: niemand minder dan Martien Meiland schuift bij hen aan tafel.


Ze hebben er blijkbaar héél lang voor moeten aandringen, maar niets dat Gert Verhulst en James Cooke niet voor elkaar krijgen. Vlaanderens bekendste tv-duo krijgt vanavond een van Nederlands bekendste koppen over de vloer: Martien Meiland.

Zoveelste verhuis


Momenteel loopt op Play5 het vijfde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Daarin volgen we de Meilandjes tijdens hun zoveelste verhuisavontuur. Je weet het intussen al: kort nadat ze zich in Hengelo settelden, kregen ze het aan de stok met de gemeente, waardoor ze opnieuw op zoek moesten naar een nieuwe stek. Maxime, die elk moment kan bevallen, en haar vriend kochten een huisje in Noordwijk, Martien en Erica gingen iets verderop in een villa wonen. Maar nu blijkt dat ze ook die villa alweer te koop hebben gezet

Kans is dus groot dat Martien vanavond onder andere over hun zoveelste verhuis zal ratelen. Daarnaast zou hij het ook hebben over zijn ‘modieuze plannen’. Benieuwd wat die precies inhouden. Wij zetten de wijn alvast fris. ?

De Cooke & Verhulst Show om 21u35 op Play4. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten