Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Wij vielen bijna van onze stoel!

Deze twee ex-‘Love Island’-kandidaten komen in Casa Amor voor problemen zorgen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De mannen van ‘Love Island’ nemen vanaf deze avond voor een poosje hun intrek in Casa Amor. Hun partners blijven ondertussen achter in de villa. Saai zo zonder verleiding? Guess again! Zowel de mannen als vrouwen krijgen namelijk gezelschap van nieuwe bombshells! Streamz onthult de eerste twee namen en dat zijn geen onbekenden!

Casa Amor is een kantelpunt in elk seizoen van ‘Love Island‘. Het is de eerste keer dat de gevormde stelletjes gescheiden worden van elkaar én ze worden aan een serieuze relatietest onderworpen door een lading nieuwe bombshells. Streamz verklapt wie de eerste twee nieuwe vrijgezellen zijn, en wij vielen haast van onze stoel!

Gebroken hart

Als je een trouwe ‘Love Island’-kijker ben, doen hun namen so-wie-so een belletje rinkelen: Raphaëlla en Mert. Deze singles deden namelijk al een keertje mee aan het programma in 2020! Raphaëlla (23) viel als een blok voor Mattheüs, en een hele tijd leek het erop dat de twee ook buiten de villa een toekomst hadden. Dat was helaas buiten bombshell Jaimy gerekend! Mattheüs verkoos haar en liet Raffie met een gebroken hart achter. Hoog tijd om dat hartje terug te lijmen in dit seizoen!

‘Het zou ontzettend fijn zijn om terug die vlinders te voelen van iemand oprecht en iemand die jou belangrijk vindt’, aldus Raffie. ‘Zodat het niet enkel gaat om hun geluk. Ze richt haar pijlen op Marvin omdat hij een volwassen uitstraling heeft. ‘Hij weet wat hij wil in het leven’, besluit ze. ‘Het is tijd dat er ook een man volledig voor mij gaat. Het is tijd dat ik mezelf op de eerste plek zet.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Charmes

Mert (22) vormde van in de allereerste aflevering een ijzersterk koppel met Joan. De twee wonnen ‘Love Island’ zelfs en gingen niet enkel met elkaar, maar ook met 25.000 euro naar huis. Hun relatie duurde buiten de villa nog een jaar, maar daarna gooiden ze jammer genoeg de handdoek in de ring omdat het toch niet klikte zoals het moest. Mert hoopt dit keer wél de liefde van z’n leven te vinden en zal al zijn charmes in de strijd gooien om de dames rond zijn vinger te winden.

‘Ik weet dat je hier verliefd kan worden’, aldus Mert. ‘Daarom ben ik hier ook weer. Voor mij is het belangrijk dat m’n partner netjes is in de omgang. Ik word best wel snel verliefd.’ Hij laat nog niet in zijn kaarten kijken: ‘Ik heb mijn oog op een aantal dames laten vallen. Ik ga ervoor’.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '