Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

We trekken opnieuw naar idyllische oorden!

Op deze locatie speelt het derde seizoen van ‘The White Lotus’ zich af

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De wereld is helemaal in de ban van ‘The White Lotus’. Het introlied ‘Renaissance’ wordt constant op de radio gespeeld en iedereen droomt van een vakantie naar Maui en/of Sicilië. En nu kunnen fans nog een derde bestemming op hun bucketlist zetten, want de locatie van het derde seizoen is bekend.

Terwijl het eerste seizoen van ‘The White Lotus’ zich afspeelde op Hawaii en het tweede in Italië, krijgt ook het derde seizoen een idyllische locatie. Volgens Variety trekken de makers en de cast van de populaire reeks voor de nieuwe afleveringen naar Thailand!

Vier opties

Waar precies, is nog niet bekend, maar aangezien zowel het eerste als het tweede seizoen gefilmd werd in een Four Seasons-hotel is de kans groot dat dat ook in het derde seizoen het geval zal zijn. En dan zijn er maar vier locaties mogelijk: Chiang Rai, Chiang Mai, Koh Samui of Bangkok.

Maker Mike White had al laten vallen dat hun pijlen op Azië waren gericht. ‘Ik denk dat het derde seizoen misschien een satirische en grappige kijk op de dood en oosterse religie en spiritualiteit zal zijn.’ In hoeverre dit het geval zal zijn, valt nog af te wachten. Volgens Deadline zal er in het derde seizoen ook een nieuwe cast zijn. Of Jennifer Coolidge terugkeert, is nog niet duidelijk.

Lees ook:

firefly lane seizoen 2

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '