Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze stelt iedereen flink op de proef.

‘Lisa’ verwelkomt opnieuw nieuw personage

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Het nieuwe seizoen van de populaire telenovelle ‘Lisa’ ging begin september van start. We mochten al kennismaken met twee nieuwe personages: Ben en Gijs, en gisteren dook er met Amal nog een nieuw gezicht op.

Lisa‘ begon enkele weken geleden met een knaller! Helaas moesten we afscheid nemen van Lars (Thomas Van Caeneghem) na een autocrash, maar gelukkig maakten we ook kennis met twee gloednieuwe personages. Gijs (Maarten Ketels) is een sympathieke barman in ’t Excuus en Ben (Michiel De Meyer) is de fysiotherapeut van Jonas. Wie de aflevering van gisteren zag, ontdekte nog een nieuw gezicht: Amal.

Acteerdebuut

Deze twintigjarige dook op in De Keetal en blies iedereen van z’n sokken met haar verbluffende dart-skills. Amal Goossens staat stevig in haar schoenen, is trots op haar Afrikaanse roots en heeft het hart op de tong. Ze is goed in wiskunde en economie, maar zag verder studeren niet als een optie. Ze is daarnaast heel creatief en zal zichzelf én iedereen rond haar nog flink op de proef stellen in de toekomst. Dat belooft!

lisa
Amal, gespeeld door Naomi Stynen. © VTM

Naomi Stynen (22) kruipt met veel plezier in deze rol. Het is het acteerdebuut van de jonge actrice. ‘Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle “Ella”‘, aldus Naomi. ‘Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling.’ Dat ging uiteraard gepaard met de nodige zenuwen, maar gelukkig werd ze goed opgevangen. ‘In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij’, vertelt Naomi. ‘Maar al snel spring je mee op de “Lisa”-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest!’

‘Lisa’ kan je elke weekdag om 18u20 zien op VTM

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '