Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PhotoNews

En haar opvolgster is al bekend.

Linde Merckpoel neemt na 2,5 jaar afscheid van de ochtendshow op Studio Brussel

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

‘En dan moest ik jou nog iets vertellen: ik ga stoppen met de ochtendshow.’ Het was even schrikken voor de vaste luisteraars, maar Linde Merckpoel (34) maakte vanmorgen zelf op Studio Brussel bekend dat ze de ochtendfakkel zal doorgeven.


Eind deze maand neemt Linde Merckpoel na 2,5 jaar afscheid van de ochtendshow op Studio Brussel. Maar haar opvolgster staat al klaar. Vanaf maandag 4 februari word de Studio Brussel-luisteraar ’s morgens in de vroegte wakker met Michèle Cuvelier (26). De jongste Warmste Week-presentatrice ziet haar overstap al helemaal zitten: ‘Ik heb heel veel zin om vanaf februari mijn bioritme compleet om te gooien. Van het muziekprogramma Zender in de late avond naar de ochtend. Hoera voor avontuur!’

Van radiostem naar videogezicht


Vanaf februari zal Linde zich voor de volle honderd procent storten op video. Ze vlogt al een tijdje voor het YouTube-kanaal van de radiozender, maar zal zich vanaf nu fulltime bezighouden met het maken van video’s. Samen met regisseur en goede vriend Arnout zal ze ‘#Linde’ maken. Vanaf februari zal er twee keer per week een video verschijnen op Lindes YouTube-kanaal.

Linde zelf is alvast enorm enthousiast over haar overstap: ‘Mocht ik kunnen, ik deed dertig dingen tegelijk en dan maakte ik radio, video en een tapdansshow tegelijkertijd. Maar op een bepaald moment moet je gewoon durven kiezen voor die ene droom.‘ Nu maar hopen dat de luisteraars zullen kunnen wennen aan Linde-loze ochtenden...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '