Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Plan die marathon maar alvast in!

LIFEHACK: dankzij dit trucje kan je alsnog de volledige Harry Potter-saga op Netflix bekijken

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Toegegeven, ook wij waren immens teleurgesteld toen bleek dat de volledige Harry Potter-saga dan toch niet op Netflix zou verschijnen. De redactie bleef echter niet bij de pakken neerzitten en ging op onderzoek uit. Met resultaat! Wij ontdekten namelijk een trucje waarmee je de betoverende saga wél kan bingewatchen. Plan die marathon maar alvast in!


Het was een filmpje van nog geen 13 seconden lang dat de hoofdjes van talloze Harry Potter-fans op hol deed slaan. Terwijl het iconische en magische deuntje op de achtergrond afspeelde, verscheen namelijk de boodschap dat de populaire streamingdienst vanaf 1 november alle acht de films beschikbaar zou stellen voor zijn abonnees. Fantastisch nieuws, al was er wel een addertje onder het gras. Netflix kon blijkbaar enkel de Franstalige rechten bemachtigen, waardoor wij dus in tranen achterbleven.

It’s a kind of magic


Toch kan je die zakdoek nu definitief wegsteken, want onze redactie ontdekte een trucje waarmee je alsnog de avonturen van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel op Zweinstein opnieuw kan herbeleven. Als je de taal van je profiel namelijk op Frans instelt, verschijnen de acht films op magische wijs wel in jouw Netflix-aanbod. Ben jij niet zo’n held in Frans? Geen paniek! Pas dan gewoon even de taal of ondertiteling aan naar het Engels en genieten maar. Wie nodig jij uit op je canapé voor een heuse marathon

 • Netflix gaat een serie én films maken gebaseerd op de boekenreeks ‘The Chronicles of Narnia’
 • COOL: binnenkort kan je zelf het einde van je favoriete Netflixserie bepalen
 • 30 Harry Potter-tattoos waar J.K. Rowling herself trots op zou zijn

  Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

  FLAIR STORIES

  Partner Content

  ' ' ' '