Home Lifestyle Film JAAA: de volledige Harry Potter-saga verschijnt binnenkort op Netflix

JAAA: de volledige Harry Potter-saga verschijnt binnenkort op Netflix

Potterheads: hold your breath!

Photonews

Goed nieuws voor alle Harry Potter-fans! Netflix kondigde namelijk zonet aan dat de acht films van de betoverende saga vanaf volgende week beschikbaar worden gesteld voor alle abonnees. Het perfecte moment dus voor een heuse marathon, aangezien die vervelende regenbuien nu officieel in het land zijn.

Een kort filmpje van nog geen dertien seconden lang, maar meer was er niet nodig om ons met de grootste glimlach uit bed te doen stappen. Het filmpje dat Netflix zonet op Twitter lanceerde, was dan ook erg mysterieus: een zwart beeld met daarboven het eenvoudige bijschrift ‘It’s magic’. Maar wie de moeite nam om het even te bekijken, werd al snel verrast door het iconische én magische deuntje van Harry Potter. Jawel, vanaf 1 november zullen alle acht films te zien zijn op de populaire streamingdienst.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kort na de bekendmaking stond Twitter dan ook meteen in rep en roer. Heel wat trouwe fans kunnen niet wachten om de avonturen van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel op Zweinstein opnieuw te herbeleven. Het is dan al 17 jaar geleden dat de eerste film in de bioscoopzaal te zien was. Hoog tijd dus voor de nodige portie nostalgie. Wie nodig jij uit op je canapé voor een heuse marathon? 😉

Lees ook: