Home Lifestyle COOL: binnenkort kan je zelf het einde van je favoriete Netflixserie bepalen

COOL: binnenkort kan je zelf het einde van je favoriete Netflixserie bepalen

Vanaf nu geen teleurstellingen meer!

Nu het najaar officieel is aangebroken, is bingewatchen onze nieuwe favoriete hobby. Een warm dekentje, een grote kop warme choco en een flink potje Netflix. Niet alleen zijn er weer een heleboel leuke nieuwe series en films in het aanbod, de streamingdienst komt met nóg een nieuwe feature. En die is pas echt leuk!

Zit je vaak he-le-maal in een serie, maar word je minstens net zo regelmatig teleurgesteld door het einde? Dan ga jij dit Netflixnieuwtje fantastisch vinden. De streamingdienst zou namelijk werken aan series waarbij kijkers zelf kunnen bepalen hoe die afloopt. Hoe cool is dat?!

Black Mirror

Netflix begint het project bij de populaire serie ‘Black Mirror‘. In het nieuwe seizoen, dat in december verwacht wordt, zal een aflevering zitten die meerdere eindes bevat. Dit betekent dat je op een gegeven moment in de aflevering kunt kiezen welke kant je wil dat het op gaat. Álle mogelijke eindes zien? Ook dat kan natuurlijk.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Netflix met dit idee komt; het is al eens getest bij de kinderserie ‘Puss in Boots’. Na een paar minuten konden kleine kijkertjes hierbij kiezen met wie de gelaarsde kat het gevecht aan moet gaan.

Als deze vorm van interactieve televisie een succes blijkt te zijn, zal Netflix meerdere series betrekken bij het project. Welke series dat zullen worden en wanneer bepaald wordt of we meer kunnen verwachten, is helaas nog niet bekend.

Tekst: Carolien Tsao

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.