Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vrijdag verschijnt de eerste aflevering van de 'Gossip Girl'-reboot!

11 kijktips voor tijdens deze wisselvallige eerste vakantieweek

Elke maandag verzamelt onze tv-redactrice de leukste kijktips van de week, zodat je je bijna niet kán vervelen.


Vakantiehuis for Life


In ‘Vakantiehuis for Life’ moeten vijf duo’s van een vervallen chalet met potentieel een pittoresk vakantieplekje maken. Het werkmateriaal kunnen ze verdienen door opdrachten tot een goed einde te brengen. De winnaars mogen twintig jaar lang gratis en voor niets op vakantie in hun verbouwd huisje in Durbuy. Julie Van den Steen maakt in het programma haar debuut als solopresentatrice.

Vanavond om 22u op VTM. 

© VTM

Telefacts Zomer


Vorige week ging het nieuwe zomerseizoen van ‘Telefacts’ van start. De focus zal deze zomer grotendeels op reportages in toeristische regio’s liggen. Zoals de aflevering over het leven op Ibiza vorig week, of een repo over Thailand, waar brutale apen een probleem zijn. Voorts zijn er afleveringen gekoppeld aan de actualiteit, zoals de rigoureuze veiligheidsmaatregelen die Japan genomen heeft voor de Olympische Spelen of het huwelijk van Charles en Diana, dat op 29 juli veertig jaar geleden zal zijn. Deze week wordt in twee delen een reportage getoond over de verhuis van twee beloegawalvissen van een dolfinarium in China naar de oceaan in IJsland.

Dinsdag om 23u05 op VTM. 

© VTM

Monsters at Work


Mike en Sulley zijn terug, maar niet in een nieuwe film. ‘Monsters at Work’ is een reeks die begint waar de eerste film, ‘Monsters Inc.’, eindigde. De monsters moeten kinderen nu doen lachen in plaats van doen gillen, wat om een heel andere aanpak en opleiding vraagt. Naast het geliefde duo volgt de serie ook een handvol nieuwe monsters, zoals Val Little en Tyler Tuskmon. Hun stemmen werden ingesproken door Mindy Kaling en ‘Superstore’-acteur Ben Feldman. Woensdag verschijnen de twee eerste afleveringen, daarna wordt er elke week eentje toegevoegd.

Vanaf woensdag op Disney+. 

© Disney

Expecting Amy


‘Expecting Amy’ is een docureeks die een hilarische blik geeft op het leven van stand-up comedian Amy Schumer. Van haar moeilijke zwangerschap met meerdere hospitalisaties tot de stress van haar comedytour en de gevolgen voor haar relatie: Schumer verbergt niets.

Vanaf woensdag op Streamz.

© Streamz

Below Deck Sailing Yacht


Na verschillende seizoenen van ‘Below Deck’ – te zien op Netflix en Streamz – en ‘Below Deck Mediterranean’ zendt FOX de volgende reeks uit: ‘Below Deck Sailing Yackt’. De opzet blijft eigenlijk exact dezelfde, alleen is de cast en de locatie veranderd. Deze reeks volgt de jonge bemanning aan boord van een luxueuze zeiljacht die zich ontfermen over hun rijke – lees: veeleisende en vaak irritante – klanten terwijl ze over de adembenemende wateren van Corfu, Griekenland varen.

Vanaf donderdag elke weekdag om 17u op FOX.  

© FOX

Zodiac


David Fincher, de man achter ‘Se7en’, ‘Gone Girl’ en ‘Panic Room’, kwam in 2007 met ‘Zodiac’, een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Zodiac Killer. In het spannende misdaadmysterie raken Robert Graysmith (Jake Gyllenhaal), cartoonist bij een krant, en journalist Paul Avery (Robert Downey Jr.) geobsedeerd door de zoektocht naar de seriemoordenaar.

Donderdag om 21u35 op Canvas.

© Paramount Pictures

Gossip Girl – de reboot


Vrijdag verschijnt de eerste aflevering van de ‘Gossip Girl’-reboot in de Verenigde Staten en meteen ook bij ons. De reboot volgt een nieuwe generatie scholieren van Constance Billard, een generatie die nooit gehoord heeft van Gossip Girl tot er plots een Instagramaccount onder die naam wordt aangemaakt. Ze hebben geen idee wat hen te wachten staat…

Vanaf vrijdag op Streamz.

© Streamz

Atypical  – seizoen 4


Het vierde seizoen van ‘Atypical’ is meteen ook het afscheid van de reeks. In dit laatste seizoen gaat Sam samenwonen met Zahid, maar dat lijkt niet helemaal van een leien dakje te lopen. Casey heeft het net als haar broer moeilijk om in zichzelf te geloven. Ze durft niet uit de kast te komen bij papa Doug, maar Elsa en Izzie proberen haar zo goed mogelijk te ondersteunen.

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Virgin River –  seizoen 3


Seizoen twee van ‘Virgin River’ eindigde met een heleboel cliffhangers. Zijn Mel en Jack definitief terug samen? Welk medisch nieuws wilde dokter Mullins brengen aan Hope voor ze onderbroken werden? En zal Preacher in Virgin River blijven of toch vertrekken naar San Francisco? Eén ding is zeker: dit derde seizoen is niet het laatste, want de reeks werd al vernieuwd voor een vierde seizoen.

Vanaf vrijdag op Netflix.

© Netflix

Black Widow


Vanaf woensdag kan je ‘Black Widow’ in de cinema bekijken, vrijdag verschijnt hij op Disney+. Om de film te bekijken op de streamingdienst, moet je wel € 21,99 betalen. Scarlett Johansson kruipt in de Marvelfilm opnieuw in de huid van Natasha Romanoff, aka Black Widow. De film is een prequel die toont hoe de straffe madam uitgroeide tot superheldin. Florence Pugh speelt de zus van Natasha.

Vanaf vrijdag op Disney+ (met VIP-toegang).

© Disney

Toscaanse bruiloft


Zondagavond staat in het teken van de EK-finale, maar voor zij die de voetbalgekte meer dan beu zijn, is er het perfecte tegengif op VTM3. ‘Toscaanse liefde’ is een zeemzoete Nederlandse romcom met Jan Kooijman in de hoofdrol. Perfect voor diegenen die de tv voor zichzelf hebben omdat manlief elders naar de match kijkt.

Zondag om 20u30 op VTM 3.

© A-film

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '