Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

Kijk jij naar het nieuwe ‘Bestemming X’ of de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’?

3 kijktips die je deze week wil zien op tv

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week gingen onder andere ‘De Vermeires’ en ‘Boer Zkt Vrouw: Blind Verliefd’ van start, en ook deze week hebben we enkele kijktips voor jou. Kijk jij naar het nieuwe ‘Bestemming X’, ontspan je met de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’ of ga je voor een documentaire over seksueel oorlogsgeweld in Oekraïne en Bosnië?

Bestemming X

In deze nieuwe mysterieuze reeks trekken tien onbekende Vlamingen op het reisavontuur van hun leven in een gigantische, zwarte bus. Maar er zit een addertje onder het gras: ze weten niet waar ze zijn. Tijdens deze trip wordt onder andere hun oriëntatievermogen op de proef gesteld. Ze worden ook uitgedaagd tijdens de meest extreme en avontuurlijke games die hen kunnen helpen bij het achterhalen van de juiste locatie.

Vanaf 20 februari elke maandag omstreeks 20u35 op VTM.

Bestemming X
© VTM

And Just Like That

In de ‘Sex and the City’-reboot zijn hartsvriendinnen Carrie, Charlotte en Miranda nu vijftigers. Ze gaan op zoek naar de ideale balans tussen hun carrière, gezin en vriendschap. Terwijl liefde nog steeds het centrale thema is, is het trio wel geëvolueerd. Ze worden geconfronteerd met hun ouderdom, het verstrijken van de tijd en huwelijken die anders uitdraaien dan gehoopt.

Vanaf 22 februari elke woensdag een dubbelaflevering omstreeks 20u35 op Play5.

And Just Like That
© HBO Max

Verkracht aan het front

In deze tweedelige documentaire onderzoekt VRT-journaliste Inge Vrancken de impact van seksueel geweld in oorlogssituaties. Ze vergelijkt daarbij de huidige omstandigheden in Oekraïne met die in Bosnië dertig jaar geleden.

Zaterdag 25 februari en 4 maart om 20u10 op Canvas.

Verkracht aan het front
© VRT

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '