Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hij is een oude bekende voor fans van het programma!

Daarom komt boer Raphaël uit ‘Boer Zkt Vrouw: Blind Verliefd’ je bekend voor

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw: Blind Verliefd’ is zondagavond van start gegaan. Daarin maakten we kennis met de drie eerste boeren: Cathy, Stef en Raphaël. Al is die laatste geen onbekende. Fans van het programma zullen hem ongetwijfeld herkend hebben!

Dina Tersago zoekt in ‘Boer Zkt Vrouw: Blind Verliefd’ opnieuw een tof lief voor vier boeren en één boerin. We maakten zondagavond al kennis met Cathy, Stef en Raphaël. Komende zondag zijn de andere twee boeren, Jef en Kevin, aan de beurt.

Boerin Veerle

Wie een trouwe kijker van het programma is, kende boer Raphaël eigenlijk al. Hij nam namelijk deel aan het programma in het najaar van 2020, maar dan als kandidaat voor boerin Veerle. Zijn deelname draaide toen voor hem op niks uit. Nu probeert hij het dus op de andere manier.

Voor de hoefsmid uit Gooik stonden afgelopen zondag zo’n twintigtal dames klaar om zijn ware identiteit te ontdekken. Toen zijn gezicht eindelijk werd onthuld, waren de reacties positief. ‘Het is zekere gene misse, ik teken er meteen voor’, ‘Daar kunnen we wel wat mee’ en ‘Ik zou hem graag eens tegen mijn gilet trekken’, klonk het. Uiteindelijk koos Raphaël zes vrouwen uit om het avontuur mee verder te zetten.

Lukt het boer Raphaël om op deze manier wél de liefde van zijn leven te vinden? Je ontdekt het de komende weken.

‘Boer Zkt Vrouw: Blind Verliefd’ is elke zondagavond om 19u55 op VTM te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '