Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

‘Natuurlijk hadden ik willen winnen. Maar ik denk dat ik veel meer heb gewonnen door überhaupt in het huis te mogen.’

ZIEN: deze bewoner moet als zesde ‘Big Brother’ verlaten

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Een nieuwe week in ‘Big Brother’ betekent natuurlijk een nieuwe exit op zaterdagavond. De bewoners namen gisterenavond opnieuw afscheid van iemand.

Terwijl de meeste mensen uitkijken naar het weekend, is dat voor de deelnemers van ‘Big Brother’ een andere zaak. Elke zaterdag moet er namelijk iemand het huis verlaten. Deze week waren er opnieuw drie genomineerden: Ali, Lindsey en Chayron.

Die laatste moest tijdens de zesde liveshow van ‘Big Brother’ het huis verlaten. Maar dat deed hij niet enkel met zijn koffers in de hand, maar ook met de € 10.000 die hij won tijdens het ‘Neuzen dezelfde kant op’-spel.

‘Het prijzengeld is een pleister op de wonde’

Een som geld die erg welkom is voor de 33-jarige Nederlander uit Waddinxveen. Zijn partner en drie kinderen zijn namelijk gedupeerden in de Nederlandse toeslagenaffaire waarbij duizenden ouders in geldproblemen kwamen nadat de kinderopvangtoeslag onterecht werd stopgezet en teruggevorderd.

Chayron was bijzonder aangedaan bij z’n exit en kon niet wachten om z’n partner en zonen te knuffelen. ‘Ik heb nog maar eens beseft hoe belangrijk mijn familie voor me is’, aldus de geëmotioneerde kandidaat. Het prijzengeld noemde hij ‘een pleister op de wonde’.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Nog meer tv-nieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '