Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/Marvel Studios

Van een nieuw seizoen van 'The Voice Kids' over de film 'Black Panther' tot het nieuwe programma 'I Can See Your Voice'.

5 programma’s en enkele films die je deze week wil zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nu ‘The Masked Singer’ erop zit en ‘Big Brother’ deze week op z’n einde loopt, moeten we onze tv-avondjes zien te vullen met andere programma’s. En goed nieuws, want dankzij de tv-gids van deze week lukt dat ook. We zetten alle programma’s en films die deze week te zien zijn op een rijtje.

Dwars door de Lage Landen

Arnout Hauben neemt je 900 kilometer lang samen met zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens mee op wandelavontuur door de geschiedenis van België en Nederland.

Vanaf 21 maart elke maandag om 20u40 op Eén.

© VRT

10x De Mol

‘De Mol’ bestaat tien jaar, en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Deze documentaire gaat over het tienjarig bestaan van het programma en de bezielers van ‘De Mol’. Tom, Michiel en Michel blikken dan ook terug op die tijd.

Maandag 21 maart om 20u35 op Play4.

© GoPlay

Black Panther

Na de dood van zijn vader neemt T’Challa de plek van rechtmatige koning in. Wanneer zijn geboorteland Wakanda en de rest van de wereld bedreigd worden, moet hij de kracht van Black Panther aanwerven.

Donderdag 24 maart om 20u35 op VTM 3.

© Marvel Studios

The Voice Kids

Laura Tesoro is in het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ terug als coach en wordt vergezeld door Duncan Laurence, Metejoor en de nieuwe K3 met Julia. Samen met het publiek beslissen zij welk jong zangtalent een studiebeurs ter waarde van 10.000 euro wint.

Vanaf 25 maart elke vrijdag om 20u35 op VTM.

© VTM

I Can See Your Voice

In deze muzikale spelshow draait alles rond één vraag: kan je daadwerkelijk zien of iemand goed kan zingen of niet? Elke week daagt Jonas Van Geel twee kandidaten voor 2500 euro uit om doorheen vijf rondes te achterhalen wie van de 7 performers echt kan zingen en wie doet alsof.

Vanaf 26 maart elke zaterdag om 20u35 op VTM.

© VTM

Ad Astra

Wanneer een mysterieuze levensbedreigende gebeurtenis de aarde treft, gaat astronaut Roy McBride op een gevaarlijke missie door een meedogenloos zonnestelsel om de waarheid te ontdekken over zijn vermiste vader en zijn gedoemde expeditie die nu, dertig jaar later, het universum bedreigt.

Zaterdag 26 maart om 21u15 op Play4.

© 20th Century Studios

Nieuwe Nomaden

Rudi Vranckx stuurde opnieuw een aantal van zijn Nomaden op pad: reporters die net als hij willen weten wat er in de wereld gebeurt en waarom. We worden meegenomen naar Congo, Oklahoma en Alaska.

Vanaf 26 maart elke zaterdag om 20u10 op Canvas.

© VRT

Inception

Dom Cobb is de allerbeste extractor: hij steelt waardevolle geheimen uit het onderbewustzijn wanneer het brein in een kwetsbare droomstaat is. Zijn vaardigheden hebben van hem een gewilde bedrijfsspion gemaakt, maar hij is eveneens op de vlucht en heeft veel verloren. Nu kan hij een nieuwe kans krijgen als hij het onmogelijke voor elkaar krijgt: inceptie, het zaaien van een idee in plaats van het te stelen. Als het ze lukt kunnen Cobb en zijn team de perfecte misdaad plegen.

Zondag 27 maart om 19u55 op Play6.

© Warner Bros.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '