Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM/FOX/Two Brothers Pictures

Het is alwéér een nieuwe week!

Van een serie over een magisch eiland tot Luk Alloo die BV’s bezoekt: dit wil je zien

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het is alwéér een nieuwe week en je weet wat dat wil zeggen: tijd voor een nieuw tv-overzicht. Van de reeks ‘Fantasy Island’ tot Luk Alloo die bij bekende Vlamingen langsgaat: dit wil je deze week allemaal zien en/of programmeren.

Fantasy Island

‘Fantasy Island’ is een moderne dramaserie die zich afspeelt op een luxe resort waar alle fantasieën van gasten worden vervuld, hoewel ze zelden uitpakken zoals verwacht.

Vanaf 26 april elke dinsdag om 20u35 een dubbele aflevering op FOX.

trailer

The Tourist

Een man wordt gewond wakker in het ziekenhuis nadat een tankwagen hem van de weg probeerde te rijden. Hij herinnert zich niet meer wie hij is. Een agente, Helen Chambers, probeert hem te helpen.

Vanaf 27 april elke dinsdag om 21u55 een dubbele aflevering op Canvas.

trailer

Alloo bij...

Luk Alloo gaat op bezoek bij zes straffe bekende Vlamingen die een grote indruk hebben nagelaten op hem. Van Eddy Planckaert over Karen Damen tot Axel Daeseleire: een voor een worden ze meegenomen op een nostalgische reis en leggen ze hun ziel bloot.

Vanaf 28 april elke donderdag om 21u45 op VTM.

Lion

Wanneer de vijfjarige Saroo in slaap valt op een trein die hem duizenden kilometers ver van India brengt, wordt hij enkele dagen later wakker in Calcutta. Nadat hij wekenlang heeft rondgedoold op straat, wordt hij ondergebracht in een weeshuis en geadopteerd. Op zijn 30ste begint Saroo aan de reis van zijn leven en probeert hij zijn familie terug te vinden.

Vrijdag 29 april om 21u20 op Canvas.

trailer

Hook

Old but gold is dit Peter Pan-verhaal van Steven Spielberg uit 1991. Wanneer Peters kinderen door kapitein Haak ontvoerd worden naar Neverland gaat de jongen die wél is opgegroeid hen achterna.

Zaterdag 30 april om 17u50 op VTM 3.

trailer

Venom

Fotojournalist Eddie Brock raakt verbonden met een symbiont ofte een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam Venom. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Zaterdag 30 april om 20u35 op VTM 2.

trailer

In mijn hoofd

Met vier pakkende verhalen van getuigen Evangeline, Jelle, Peter en Erika geeft deze documentaire een eerlijke inkijk in leven met een depressie.

Zondag 1 mei om 21u55 op Canvas.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '