Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4/Searchlight Pictures/VRT

Ga jij het controversiële programma 'Da's Dikke Liefde' een kans geven?

5 tv-programma’s en films die je deze week niet wil missen

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De zomer komt eraan en daarmee wordt onze tv-gids ook steeds magerder. Maar niet getreurd, elke week zijn er nog steeds leuke programma’s en films te zien. Wij lichten vijf kijktips uit.

Da’s Dikke Liefde

Het programma dat vanwege z’n concept al commentaar kreeg nog voor het werd uitgezonden gaat vanavond van start. Daarin helpen Lotte Vanwezemael en Servaas Bingé vier koppels met hun ongezonde gewoonten, relatie en gezondheidsproblemen. Zal het negatieve oordeel veranderen na het zien van de eerste aflevering? We ontdekken het vanavond.

Vanaf 23 mei elke maandag om 20u35 op Play4.

We Are Family

In deze zesdelige reeks zoekt Lidewij Nuitten uit waarom familie zo belangrijk is. Ze gaat op zoek naar haar eigen roots en helpt bij het vinden van de biologische ouders van anderen.

Vanaf 23 mei elke maandag om 21u30 uur op Eén.

De Campus Cup

In het vierde seizoen van ‘De Campus Cup’ nemen 34 studententeams vanuit heel Vlaanderen en Brussel het opnieuw tegen elkaar op. Otto-Jan Ham is presentator van dienst tijdens de studentenquiz.

Vanaf 23 mei elke maandag t.e.m donderdag omstreeks 22u op Eén.

Dunkirk

In mei 1940 rukte Duitsland op naar Frankrijk en werden geallieerde troepen op de stranden van Duinkerke ingesloten. Onder lucht- en gronddekking van Britse en Franse troepen werden de troepen langzaam en methodisch van het strand geëvacueerd.

Vrijdag 27 mei om 21u20 op Canvas.

The Shape of Water

Elisa werkt als schoonmaakster in een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium. Ze leidt een eenzaam en geïsoleerd leven. Maar dat verandert wanneer ze een geheim experiment ontdekt: een mysterieus wezen dat in een watertank leeft. Ze ontwikkelt een unieke band met het wezen.

Zaterdag 28 mei om 20u35 op VTM 4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '