Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Wie moet er zich inschrijven?

Deze boeren en boerin gaan in nieuw seizoen ‘Boer Zkt Vrouw’ op zoek naar de liefde

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het afgelopen seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ was duidelijk een succes, want drie van de vijf koppels bleven samen. Ook andere boeren kunnen het liefdesavontuur meemaken, want VTM komt met een nieuw seizoen van de reeks. VTM stelt de kandidaten aan de hand van vage foto’s en een uitgebreide omschrijving voor.

Dina Tersago gaat deze vrijdag meteen na de seizoensfinale van ‘Familie’ in de eenmalige oproepaflevering langs bij Cathy, Jef, Kevin, Stef en Raphaël. Dit komen we alvast te weten over hen.

Jef (33)

Koeienboer Jef is vier jaar single en vastberaden om daar verandering in te brengen. ‘Ik ben altijd goedgezind en heel gelukkig maar ik mis toch nog de liefde. Ik hoop iemand tegen te komen die zorgzaam is en die weet wat ze wil.’ Zijn goede vrienden Sara en Twan omschrijven Jef als een vlot, sociaal en grappig persoon. ‘Tijdens de week is hij de boer maar in het weekend zou je dat niet zeggen. Als we op stap gaan dan vind je hem terug op de dansvloer. En het is ook wel een pittig manneke’, lachen ze. De kamer van Jef is volgens Dina een echte jongenskamer. Ze ontdekt er gewichten, een boek over koeien en massageolie...

Kevin (27)

Kevin werkt in het landbouwbedrijf van zijn ouders en kweekt daar frambozen en grondwitloof. Hij is ondertussen meer dan zeven jaar single. Mama Annick beschrijft als spontaan, lief en een harde werker. Al geeft ze ook toe dat hij best wel kieskeurig is. Kevin geniet van de kleine dingen in het leven zoals vissen, BBQ ’en of een uitstap naar de zee. Volgens zijn broer is hij een erg sociaal beestje met een klein hartje: ‘Hij is single omwille van zijn drukke leven. Ik kan mijn broer vergelijken met een rustieke bouw: als je die afbreekt, dan zit daar een warme haard achter’, legt hij uit. PS dames, naar eigen zeggen kan Kevin romantisch zijn én ook koken!

Cathy (36)

Cathy runt in haar eentje een kinderboerderij. Ze heeft zelf geen kinderen, maar die wil ze wel graag. Ze is op zoek naar een partner die haar beste vriend is in het leven. ‘Ik ben op zoek naar iemand met een groot hart die me veiligheid biedt, een knuffelbeer is en een sixpack is ook mooi meegenomen’, lacht Cathy. Haar familie en vriendinnen omschrijven haar als een vrolijke, sociale, dynamische vrouw die goesting heeft in het leven en vooruit wil. ‘Ze is één en al positiviteit. Als je in haar hart zit, gaat ze all the way en ze kan bovendien ook over alles meepraten. Ze is écht de catch of the town.’ Afgaande op haar slaapkamer zit er zowel een stoer als een sexy kantje in haar…

Raphaël (25)

Raphaël is hoefsmid en altijd goedgezind. Het is stoere bink met een peperkoeken hart die houdt van motors. Hij is ook zot van paarden, maar is nog op zoek naar dat ene meisje dat hem helemaal zot maakt. Raphaël werkt en woont op een manege waar hij volledig tot rust komt: ‘Ik ben graag onder de mensen en ik heb hier mijn stekje waar ik mijn eigen ding kan doen. Ik mis alleen nog de liefde om dit mee te delen. Ik ben klaar voor de stap naar een serieuze relatie.’ Volgens zijn goede vriend Boris is Raphaël een echte levensgenieter en iemand die alles doet voor zijn vrouw en vrienden. ‘Het is iemand met een gouden hart. Wie dat weet te veroveren, heeft de lotto gewonnen’, vertelt Boris. Momenteel is Mika, zijn hond, de vrouw van zijn leven. ‘Als ik iemand vind die even trouw is als zij, dan moet die relatie wel lukken’, lacht Raphaël.

Stef (28)

Stef is een goedlachse en ambitieuze kerel die samen met zijn ouders een melkveebedrijf runt. Hij staat positief in het leven en heeft volgens vrienden Jens en Thomas altijd een glimlach op het gezicht: ‘Stef is nooit slechtgezind, hij is heel geëngageerd in alles wat hij doet en gaat er altijd 100 % voor. Ook in een relatie.’ Ook zus Lotte en papa Paul, hebben alleen maar lovende woorden over hem: ‘Hij is heel gedreven, een echte werker en altijd in the mood voor een grapje.’ Momenteel bouwt Stef ook letterlijk aan zijn toekomst. ‘Ik ben mijn eigen huis aan het bouwen in een oude schuur. Het huis is te groot om alleen in te wonen dus ik zou zeggen: als er kandidaten zijn, kom maar af!’, lacht Stef.

Op vrijdag 24 juni maken we om 21u05 bij VTM kennis met de mysterieuze Cathy, Jef, Kevin, Stef en Raphaël. Je kan je daarna inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’. Wanneer de nieuwe afleveringen uitgezonden zullen worden, is nog niet bekend.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '