Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

De eerste spin-off van de succesreeks, 'House of the Dragon', verschijnt deze zomer.

‘Game of Thrones’-fans, unite: HBO werkt aan een spin-off rond Jon Snow

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Al drie jaar geleden kwam de populaire serie ‘Game of Thrones’ aan zijn einde, maar de makers doen er alles aan om de leegte in ons hart een beetje op te vullen. Zo kunnen we deze zomer eindelijk genieten van ‘House of the Dragon’, de eerste spin-off van de succesreeks, én kondigt HBO nu ook een spin-off rond Jon Snow aan.

Het is The Hollywood Reporter die met het vrolijke nieuws naar buiten komt. Volgens het Amerikaanse blad zit het project wel nog in een vroege ontwikkelingsfase, maar Kit Harington is naar verluidt vastbesloten om zijn rol als Jon Snow verder te zetten. De acteur werd dan ook al tweemaal genomineerd voor een Emmy voor zijn vertolking van de held die worstelt om de nobele waarden van zijn familie hoog te houden in een meedogenloze wereld.

Eén grote reünie?

Wanneer we de spin-off rond het populaire personage precies mogen verwachten, is uiteraard nog niet bekend. Wel zal ie inpikken op de laatste gebeurtenissen, wat ons stiekem hoop geeft dat ook andere bekende gezichten als Maisie Williams (Arya Stark) en Sophie Turner (Sansa Stark) hun opwachting zullen maken. In het achtste en laatste seizoen van ‘GoT’ ontdekte Jon Snow dat zijn echte naam Aegon Targaryen was, een potentiële erfgenaam van de IJzeren Troon. In de finale van de serie werd hij verbannen uit Westeros en reisde hij met de Wildlings naar het noorden van de muur om zijn oude leven achter te laten.

De familie Targaryen

Hoe dan ook kijken wij al reikhalzend uit naar de zomer, want op 21 augustus zal het langverwachte ‘House of the Dragon’ op de streamingdienst HBO Max verschijnen. Die reeks gaat over de familie Targaryen en speelt zich ongeveer tweehonderd jaar voor het verhaal van ‘Game of Thrones’ af.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '