https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Maarten Cop, bekend van onder meer 'wtFOCK', kruipt in de huid van de vrijgevochten student.

Jelle Van den Bossche duikt heel binnenkort terug op in ‘Familie’

Herlinde Matthys

Jelle Van den Bossche, de zoon van Bart, keert terug in ‘Familie’. Maarten Cop kruipt in de huid van het personage en had voor de zomerstop al zijn eerste draaidag. Heel binnenkort verschijnt hij op je kleine schermpje en zal hij als vrijgevochten student ongetwijfeld de boel op stelten zetten.


Jelle Van den Bossche vertrok twee jaar geleden in ‘Familie‘ samen met zijn papa Bart en toenmalige vriendin Inez naar Dubai. In de aflevering van donderdagavond zag je dat hij contact opnam met zijn zus Hanne (Margot Hallemans) omdat hij terugkeert naar België voor zijn studies. Hij zoekt een plekje om te verblijven en in het huis waar zijn zus woont samen met Quinten (Maxime De Winne) en de kleine Gaston is er door het vertrek van Stefanie (Jasmijn Van Hoof) en de verhuis van Guido (Vincent Banic) natuurlijk veel plaats vrijgekomen.

Feestende student


Hij is eigenlijk wel een beetje laat met een slaapplaats te zoeken, want komende maandag 30 augustus is hij al in het land en zal hij dus voor de eerste keer te zien zijn in je favoriete soap. ‘Familie’-fans zullen wel twee keer moeten kijken om hem te herkennen, want het is niet meer Felix Jamaels die deze rol vertolkt. Die laatste besloot de reeks te verlaten om zich voluit te kunnen focussen op zijn studies.

Maarten Cop kruipt voortaan in de huid van Jelle. De acteur kan je kennen als Luka uit de populaire reeks ‘wtFOCK’ of ‘Hoodie’.  ‘Hij wil aan zijn hogere studies IT beginnen en besluit daarom terug te keren naar België’, vertelt Maarten. ‘Feesten met vrienden en volop van het (studenten)leven genieten met alles erop en eraan: dat is wat hij wil doen. Al zal zijn zus Hanne, bij wie hij zijn intrek neemt, een oogje in het zeil moeten houden.’ Het staat buiten kijf dat de vrijgevochten student leven in de brouwerij zal brengen!

Veranderingen


Zijn familie waaronder Hanne en Peter (Gunther Levi) kijken uit naar zijn komst. Maar Jelle zal al snel merken tijdens een welkomstdiner dat er toch heel wat veranderd is in de tijd dat hij in het buitenland vertoefde. Quinten vindt het verder ook niet altijd even makkelijk om samen te leven met het jonge geweld. Benieuwd wat dat zal geven! Je ziet het elke weekavond om 20u op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content