Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En er doet dit jaar wel een héél speciale voetbalploeg mee.

Deze zes gasten worden muzikaal in de watten gelegd in het nieuwe seizoen van ‘James De Musical’

Evi Van Houdt

Na het succesvolle vorige seizoen is het gloednieuwe seizoen van ‘James De Musical’ volop in de maak. Bereid je alvast voor op nog meer special effects, indrukwekkende shows én een hoop nieuwe gasten. En wie die gasten zijn verklapte presentator James Cooke daarnet al via Instagram!

Het leven van bekende mensen in een musical gieten: dat is wat James Cooke doet in zijn programma ‘James De Musical’. En hoewel het aartsmoeilijk is om iemands leven in één korte show te gieten, sloegen James en zijn team tot nu toe steeds de nagel op de kop. Onder anderen Astrid Coppens, Alex Agnew, Bart Peeters en Dina Tersago passeerden al de revue. En stuk voor stuk konden ze hun tranen niet bedwingen.

Nu komt Play4 met een derde seizoen van ‘James De Musical’ en de gasten voor de volgende zes shows werden zonet bekendgemaakt.

Voetbalploeg, presentator en dj

Hoewel we allang weten dat James Cooke er altijd de juiste personen kan uitkiezen, verbaast hij toch ook dit keer met de selectie. Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat Metejoor zich aan een gepersonaliseerde musical mag verwachten. Nu werden dus ook de andere namen bekendgemaakt.

Zo mag dj Regi in de zetel komen zitten bij James. Ook presentator Tom Waes, Mark Coucke en actrice Maaike Cafmeyer uitgenodigd voor de musical van hun leven. Tot slot vervoegt een wel héél speciale voetbalploeg het lijstje: de cast van F.C. De Kampioenen.

Wie graag één van musicals live wil bijwonen kan vanaf vandaag om 14u hier een ticket kopen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '