Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

En toen waren ze nog met vier!

ZIEN: een immuniteitspin en onverwachte exit in ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Aan het begin van het programma waren ze met tien, ondertussen zijn ze nog met vier. Maandagavond moest er alweer iemand ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ verlaten. En dat was een onverwachte exit doordat er een immuniteitspin werd ingeschakeld.

Nadat Cath Luyten vorige week afviel, waren ze nog met vijf. In de negende aflevering van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ moesten dan ook Wim Willaert, Linde Merckpoel, Lynn Van den Broeck, Hakim Chatar en Boris Devis nog het beste van zichzelf geven om door te mogen gaan.

Authentieke curry

Dit keer kregen ze de opdracht om een authentieke curry te maken. Daarvoor kregen ze eerst een MasterClass van The Queen of Curry: Pavan Bajwa van Mission Masala! Uiteindelijk was het Linde die de beste curry maakte, maar ook Hakim deed niet onder, en ook hij werd safe gesteld door de jury.

Dus ging het nog tussen Boris, Lynn en Wim. Het drietal kreeg de opdracht elk een ander gerecht te maken met één gemeenschappelijk ingrediënt: Belgische kip. Zo moest Wim een Thais gerecht maken, Lynn Italiaans en Boris Mexicaans. Maar Wim begon te sukkelen en in onderstaand fragment zien we hoe hij tegen bijna het einde van de proef dan ook zijn immuniteitspin inschakelde.

Afscheid

Dus ging het nog tussen Lynn en Boris, maar helaas voor Lynn stopte het ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’-avontuur… ‘Je laat me hier achter met die vetzakken’, reageert Linde. Check hieronder haar afscheid.

‘Celebrity MasterChef’ is elke maandag en woensdag te zien op GoPlay en Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '