Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Hij verrast mama Agnes namelijk met het mooiste cadeau dat ze zich kon inbeelden.

PREVIEW: Staf krijgt het moeilijk en laat tranen de vrije loop in ‘Camping Coppens: Home Sweden Home’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Staf Coppens woont nu al zo’n drie jaar met zijn gezin in Zweden. Een dream come true, al mist de familieman toch zijn familie. Hij geeft zijn mama Agnes daarom haar eigen caravan op de camping wat resulteert in een bijzonder emotioneel moment.

In ‘Camping Coppens: Home Sweden Home’ zie je hoe Staf Coppens, zijn vrouw Monique en hun kinderen Beau en Nora het stellen nu ze zo’n drietal jaar in Zweden wonen. Het was hun grote droom om een camping uit te baten en die werd werkelijkheid met Camp Grinsby. Toch is het niet alleen maar zonnestralen en maneschijn, want Staf mist als echte familieman enorm zijn mama die uiteraard nog in ons Belgenlandje woont.

Dolgelukkig

Om dat gemis wat te verzachten, krijgt Staf gelukkig geregeld bezoek van Agnes. Om haar in de watten te leggen én haar nog meer op haar gemak te doen voelen op de camping, zorgde Staf ervoor dat Agnes een eigen caravan heeft. In de aflevering van morgen zie je hoe het gezin hun mama/oma verrast met haar eigen stekje en we kunnen je nu al waarschuwen dat het heel emotioneel wordt. Zakdoekjes, check! Agnes is natuurlijk in de wolken met dit prachtige cadeau: ‘Ik ben dolgelukkig! Zweden voelt nu al een heel stuk dichter bij België dan vorige week.’

Ik zag twee beren broodjes smeren

Verder arriveert de nieuw foodtruck op de camping, maar voor de hamburgers vlotjes over de toonbank heen gaan, zullen ze eerst een onverwacht probleempje moeten oplossen. Staf neemt zoonlief Beau ook mee op een onvergetelijke trip: ze gaan beren spotten in het noorden! Samen met gids Steven, die tevens de neef van Staf is, gaan ze op ontdekking in de wildernis van Lofsdalen. De kans dat ze twee beren (broodjes zien smeren) is behoorlijk groot, want de dieren zijn na hun lange winterslaap hongerig en dus heel actief.

‘Camping Coppens: Home Sweden Home’ zie je elke dinsdag om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '