Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Wij zijn nu al fan van dit vrolijke duo!

Christophe en Nick zijn eerste homokoppel in ‘Blind Getrouwd’: ‘Hij mag niet te verwijfd zijn’

Herlinde Matthys

Voor het eerst in de geschiedenis van de Vlaamse versie van ‘Blind Getrouwd’ vonden de experts een holebikoppel: Nick en Christophe. Wij zijn nu al fan van het duo!


Christophe Ramont en Nick Laenen schreven zich in voor het allernieuwste seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Deze mannen willen niet de vrouw, maar de man van hun leven vinden. Met succes, want de experts zagen in hen de perfecte match! En zo is er na vijf jaar eindelijk een homohuwelijk in het programma.

‘Altijd op zoek naar iets’


Nick (38) is een steward en instructeur uit Antwerpen. Hij is naar eigen zeggen positief, grappig, gevoelig en energiek. ‘Ik ben altijd goedgehumeurd en vrienden zijn enorm belangrijk voor mij’, vertelt Nick. ‘Ik ben enorm dankbaar voor al die positieve dingen in mijn leven, alleen mis ik nog iemand om dit allemaal samen mee te beleven.’ Nick is momenteel twee jaar vrijgezel. ‘Door al even single te zijn, weet ik ook perfect wat ik wil en zeker wat ik niét wil’, vertelt hij. ‘Ik zou onmiddellijk verliefd kunnen worden op iemand die me voortdurend aan het lachen brengt.’

Als steward heeft hij onregelmatige werktijden, wat het niet zo evident maakt om een serieuze relatie op te bouwen. Vertrouwen en communicatie zijn voor hem dan ook heel belangrijk in een relatie. Een afknapper voor Nick? ‘Ze mogen niet superverwijfd zijn!’ Al heeft hij ook zelf een minpuntje. ‘Ik ben altijd op zoek naar iets’, aldus Nick. ‘Ik moest de voorbije vijf jaar al vijfentwintig keer een nieuwe bankkaart aanvragen.’ Hopelijk heeft hij in ‘Blind Getrouwd’ nu de liefde gevonden en raakt hij die niet meer kwijt!

Waarom doet hij mee aan het programma? ‘Mensen daten niet meer zoals vroeger’, zegt Nick. ‘Het is allemaal heel vluchtig en ik hou nochtans van de ‘authentieke manier’ van daten: rustig aan, samen op café en wachten met die eerste kus tot na een paar dates. Jammer genoeg willen velen daten in een stroomversnelling en haken ze af als het niet snel genoeg gaat. Doordat mijn echtgenoot hetzelfde engagement durft aan te gaan als ik, weet ik dat hij het even serieus wil aanpakken.’ Nick hoopt als match op een leuke, spontane man die hem vanaf het eerste ogenblik op zijn gemak kan laten voelen. ‘Iemand die net zoals ik humor gebruikt om zijn zenuwen onder controle te houden’, besluit Nick.

‘Dé man van mijn leven’


Christophe (38) is een ambtenaar uit Gent die zich voornamelijk bezighoudt met ontwikkelingssamenwerking. Hij omschrijft zichzelf als eerlijk, immer positief en enthousiast, een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie die zelf helaas echt niet kan koken. ‘Ik hang graag in de zetel en ik slaap veel, maar daarnaast ga ik ook graag op reis’, lacht Christophe. ‘De lijst van bestemmingen die ik nog wil zien, wordt steeds groter.’ Hij zoekt nu een partner om die avonturen mee te delen, maar ook om de miserie en de tegenslagen te verwerken die soms bij het leven horen.

Hij is ondertussen al vier jaar vrijgezel en heeft het heel moeilijk om iemand te vertrouwen. ‘Ik heb nog niemand gevonden waaraan ik al mijn vertrouwen kon geven’, vertelt Christophe. ‘Misschien blokkeerde ik soms zelf een relatie uit angst dat het niet zou blijven duren.’ Zijn ideale partner is bijgevolg iemand die hij blindelings kan vertrouwen, die eerlijk en intelligent is, veel humor heeft, goed kan relativeren en initiatief neemt. ‘Ik hoop op een positieve en enthousiaste man, dé man van mijn leven’, besluit Christophe. Op hun huwelijk zullen we trouwens veel zakdoeken in het rond zien zwaaien op ‘Les lacs du Connemara’, want Christophe houdt van een klassiek huwelijk. ‘Met een driegangenmenu én zatte nonkels!’ Dat belooft!

In onderstaand filmpje krijg je een eerste beeld van de twee mannen, en we moeten toegeven dat wij nu al fan zijn van het duo!


 

 

Wie de andere drie koppels zijn, is voorlopig nog niet bekend. De zender zal deze later in een speciale aflevering op VTM GO onthullen. Op die app kan je trouwens ook na de uitzendingen terecht voor de online talkshow ‘Blind Getrouwd: Naspel’ en toffe babbels met de deelnemers, ex-deelnemers en de experten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '