Home Lifestyle LACHEN: Jeroen Meus en Loïc Van Impe plagen elkaar in hun kookprogramma’s

LACHEN: Jeroen Meus en Loïc Van Impe plagen elkaar in hun kookprogramma’s

Meus deelde de eerste steek uit aan zijn concurrent, maar Loïc reageerde snel en slim.

Jeroen Meus
© één/ VTM

De ene regeert al jaren over het land der kookprogramma’s, de andere probeert hem van zijn troon te stoten. En of er concurrentie is tussen Jeroen Meus en Loïc Van Impe. Maar dat de rivaliteit leutig blijft, bewijzen de twee tv-koks met een plagerig steekspel in hun programma’s.

Sinds september is de jonge Loïc van Impe de tv-kok van VTM en daarmee ook de rechtsreekse concurrent van Jeroen Meus. Hun programma’s, ‘Dagelijkse Kost’ en ‘Zot van Koken’, staan zowat lijnrecht tegenover elkaar in de vooravond. Van Impe werd in de media bovendien meermaals ‘de nieuwe Meus’ genoemd.

Stoofvlees

In een nieuwe aflevering van ‘Dagelijkse kost’ dinsdagavond besloot Meus de draak te steken met zijn jonge rivaal. Hij deed alsof hij gebeld werd door Loïc, die hem naar het recept van stoofvlees, dé Vlaamse klassieker, vroeg. Een dag later had Van Impe echter al een antwoord klaar. ‘Zot van Koken’ komt pas eind deze maand terug op VTM, maar de opnames zijn wel al begonnen, dus kon Loïc een korte video opnemen voor de Jerre. Daarin maakt hij dezelfde mop als Jeroen, alleen gebruikt hij de beelden van Jeroens grap om hem terug te pakken. Simpel maar geniaal. Sorry Meus, deze is voor Loïc, als je ‘t ons vraagt.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.