Home Lifestyle Sieg De Doncker speelt gastrol in nieuwste seizoen van ‘De Kotmadam’

Sieg De Doncker speelt gastrol in nieuwste seizoen van ‘De Kotmadam’

'Pure nostalgie', schreef hij op Instagram.

sieg de doncker
© photo news & VTM

We zijn stiekem een beetje jaloers op madam Jeanne uit ‘De Kotmadam’. Ze krijgt in het allernieuwste seizoen namelijk bezoek van Sieg De Doncker. Hij zal een gastrol spelen in de populaire VTM-serie.

‘De Kotmadam’ is ondertussen net zoals ‘F.C. De Kampioenen’ uitgegroeid tot cultureel erfgoed. De eerste afleveringen werden al in 1991 uitgezonden op VTM. En madam Jeanne en hare Jef weten nog steeds niet van ophouden, want ze zijn momenteel volop bezig met de opnames van het 25ste seizoen.

#hopelijkmeervandat

Heel wat BV’s passeerden al de revue om een gastrolletje te spelen in de langstlopende sitcom van Vlaanderen, en nu is het de beurt aan publiekslieveling – of toch zeker bij de vrouwelijke helft van Vlaanderen – Sieg De Doncker (31). De presentator/acteur deelde op Instagram dat hij een dagje mee op de set had gestaan met Katrien Devos (Jeanne) en Mark Verstraete (Jef). ‘Ze zijn nog geen haar veranderd: nog altijd even lief en even enthousiast als vroeger’, aldus Sieg. ‘Pure nostalgie!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de eerste foto poseert hij met een foto van het olijke duo, terwijl hij op het tweede beeld met een gigantisch grote glimlach naast de twee ‘vedetten’ staat. Sieg heeft de smaak duidelijk te pakken, want een van zijn hashtags luidde: #hopelijkmeervandat. En dat hopen wij stiekem ook, want Sieg mag naar onze bescheiden mening wel wat vaker op het kleine schermpje verschijnen. Hij zong eerder al de ziel uit zijn lijf in ‘Steracteur Sterartiest’ – wat hem een bronzen medaille opleverde – op Eén, trok samen met Olga Leyers op reis met een bende bejaarden in ‘De Wereld Rond Met 80-jarigen’ op VTM en hielp koppels hun huis verbouwen op Vitaya in ‘Een frisse start met vtwonen’. Wanneer dit seizoen van ‘De Kotmadam’ op tv zal verschijnen, is nog niet geweten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.