Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros.

Acht films, snacks én een magische goodiebag.

Kinepolis houdt 24 uur durende ‘Harry Potter’-marathon

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Potterheads, opgelet: Kinepolis houdt het laatste weekend van april een heuse ‘Harry Potter’-marathon. Je krijgt de acht films na elkaar te zien op groot scherm, terwijl je voorzien wordt van snacks en drankjes.

Noteer zaterdag 29 en zondag 30 april in het vetjes in je agenda, want Kinepolis pakt uit met een 24 uur durende ‘Harry Potter’-marathon. Het tovert de cinemazaal om tot een magische wereld en speelt alle acht films na elkaar af op het grote scherm. Tussen elke film is er een pauze en tijdens de voorstellingen kan je uiteraard genieten van heerlijke snacks en drankjes.

Dreuzels, unite

De marathon begint zaterdagochtend om 10u30 met ‘Harry Potter and the Philosopher’s Stone’ en eindigt zondagochtend om 7u55 met ‘Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2’. Trek dus iets comfy aan, neem je mede Dreuzels mee en laat je helemaal meeslepen in de wereld van de toffe tovenaars, de vreselijke Voldemort, magische wezens en het zalige Zweinstein.

© Kinepolis

Tickets kosten 59,99 euro en in die prijs zitten tal van snacks en drankjes. Bovendien krijgt elke toeschouwer op het einde een gezellige goodiebag mee naar huis. Slaap inhalen kan trouwens de dag erna, want 1 mei is een feestdag. Van een perfecte timing gesproken! Alle info vind je op de website van Kinepolis.

Lees ook:

Little Mermaid trailer
Mario Bross movie
netflix series gebaseerd op boeken

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '