Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

James kondigt ook een tweede show aan!

Deze BV’s schitteren al zeker mee op het podium van ‘James De Musical – Live on Stage’

Na het ongeziene succes van ‘James De Musical – Live On Stage’ eerder dit jaar, kondigde het tv-gezicht in juni al aan dat er een tweede editie van de spetterende show op de planning staat. Vandaag krijgen we te horen welke drie BV’s er al zéker meeschitteren op het podium van de Lotto Arena én deelt James nog een leuk nieuwtje: een extra show.

Vrijdag 19 april 2024 noteerden wij alvast in onze agenda, want dan staat de eerste show van een gloednieuwe editie van ‘James De Musical – Live On Stage’ in de Lotto Arena op het programma. Baalde jij enorm dat je er niet bij kon zijn? Dan is er geweldig nieuws voor jou: James Cooke en zijn vrienden komen ook op zaterdag 20 april de show stelen.

Drie toffe BV’s

En die show belooft opnieuw een spetterend spektakel te worden. Net als in de vorige editie is ‘James De Musical – Live On Stage’ gebaseerd op het gelijknamige tv-programma, maar worden de rollen omgedraaid: James zal zélf meezingen en -dansen.

Tijdens de eerste editie toverden Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers de Lotto Arena om tot het Broadway van Vlaanderen voor zo’n 15.000 fans. Vandaag verklapt James welke drie toffe BV’s al zéker zullen meeschitteren in de tweede ronde. Niemand minder dan Niels Destadsbader, Karen Damen én Gert Verhulst veroverden al hun plekje op het podium van de Lotto Arena voor april volgend jaar. Vaste waarden uit de James-kring dus!

Ongeziene podiumacts, livemuziek, indrukwekkende zangers en dansers, prachtige decors en vooral enkele leuke verrassingen waaronder een geweldige special guest. Wie dat is, wordt later nog bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden.

James De Musical

Niet alleen de ‘Live On Stage’ is terug, ook een gloednieuw seizoen van ‘James De Musical’ staat op ons te wachten. Daarin verwelkomt hij Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen en trakteert hij hen op hun eigen spectaculaire musical.

Tickets voor de tweede editie van ‘James De Musical – Live on Stage’ zijn hier te koop.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '