Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze gebruiken hun oranje overall op een doordachte manier!

PREVIEW: een slim afleidingsmanoeuvre van Francesco Planckaert en Christopher Timmerman in ‘Het Jachtseizoen’

Vorige week wisten de jagers maar net op de valreep te winnen van de voortvluchtigen, Andy en Karen in ‘Het Jachtseizoen’. Deze week is het de beurt aan Francesco Planckaert en zijn schoonbroer Christopher Timmerman om uit de handen van jagers Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib te blijven.

Een nieuwe achtervolging is aangebroken in ‘Het Jachtseizoen’. Schoonbroers en tv-gezichten Francesco Planckaert en Christopher Timmerman slaan ditmaal op de vlucht en doen er alles aan om uit de handen van team jagers te blijven. Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib starten de zoektocht met een bang hartje.

Gierende banden en een slim afleidingsmanoeuvre

Francesco gaat sowieso willen winnen, dat heb ik in “Special Forces” gezien. Dat is geen opgever’, klinkt het bij Laura. ‘En Christopher doet blijkbaar marathons.’ Dat de mannen kicken op avontuur, bewijzen ze meteen. ‘We gaan het niveau hier wat opkrikken’, zegt Christopher. En dat mogen de dames wel echt letterlijk nemen…

Ze scheuren met gierende banden weg en de twee schoonbroers hebben er duidelijk hun plezier in. De drie jagers zijn er in eerste instantie rotsvast van overtuigd dat Francesco en Christopher richting Wallonië gaan, maar toch knaagt er al snel twijfel. ‘Dat is te obvious, ik denk dat het misleiding is’, hebben de jagers door. Ze besluiten tóch richting Antwerpen te trekken, en dat bleek de goede keuze, want ze zitten vlak achter hen aan. Maar ze moeten goed opletten, want een slim afleidingsmanoeuvre van het duo zorgt ervoor dat er twee vrijwilligers in Antwerpen ook een oranje overall dragen… Aha!

‘Het Jachtseizoen’ is elke woensdag om 20u35 bij VTM te zien.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '