Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Warner Bros. & Twentieth Century Fox

Een avondje op de bank met Brad Pitt, Tom Cruise, Charlize Theron of Ryan Reynolds?

13 films als ideaal tijdverdrijf voor een wisselvallig weekje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie tijdens de zomer vloekte dat er werkelijk niks op tv te zien was, moet in september afrekenen met het compleet tegenovergestelde: keuzestress! Er is namelijk een overaanbod aan toffe, nieuwe programma’s of seizoenen. Heb je tussen al dat goeds toch zin in een gezellige filmavond: deze films wil je deze week zeker niet missen.

The Italian Job

The Italian Job

The Italian Job

Een klassieker voor fans van Mini, actie of Charlize Theron. Een dievenbende steelt in het toeristische Venetië een grote lading goudstaven. Helaas worden ze verraden door Steve en wordt Bridger bij de aanval doodgeschoten. Een jaar later besluiten ze wraak te nemen op Steve door hem op z’n beurt te overvallen. In de film doet naast Charlize nog een sterrencast mee met onder meer Mark Wahlberg, Edward Norton, Donald Sutherland, Jason Statham en Seth Green.

Maandag 12 september om 20u35 op VTM 3.

The Tourist

The Tourist

The Tourist

Angelina Jolie en Johnny Depp spelen de hoofdrol in deze prent. Wanneer een wiskundprofessor op een trein de sensuele Elise leert kennen, staat plots zijn hele leven op zijn kop. De vrouw staat namelijk op de radar van Scotland Yard én de Russische maffia, en hij bevindt zich daar plots middenin.

Dinsdag 13 september om 22u40 op VTM 3.

Shutter Island

Shutter Island

Shutter Island

Deze thriller van Martin Scorsese is een must-see. En dat is niet enkel omdat Leonardo DiCaprio de hoofdrol speelt. Hij speelt een US Marshall die de verdwijning van een moordenares uit een psychiatrische instelling moet onderzoeken op een afgelegen eiland.

Woensdag 14 september om 20u40 op VTM 3.

Legends of the Fall

Legends of the Fall

Legends of the Fall

Brad Pitt en Anthony Hopkins, noem een beter duo. Kolonel Ludlow staat niet achter de onmenselijke manier waarop het Amerikaanse leger de indianen behandelt en besluit zich terug te trekken met zijn vrouw en drie zonen. Zijn jongste zoon neemt op een dag z’n verloofde mee naar huis en zijn broers zijn ook gek op haar. Maar dan breekt de oorlog uit.

Woensdag 14 september om 20u35 op VTM 4.

Definitely Maybe

Definitely Maybe

Definitely Maybe

Bijna twee uur naar Ryan Reynolds staren op tv? Daar zeggen we geen nee tegen! Hij speelt een jonge vaders wiens dochtertje koste wat het kost te weten wil komen wie haar mama is. Will vertelt het verhaal, maar Maya moet ontcijferen wie haar moeder is.

Donderdag 15  september om 23u05 op VTM 3.

On the Basis of Sex

On the Basis of Sex

On the Basis of Sex

De jonge Amerikaanse juriste Ruth Bader Ginsburg wil komaf maken met de eeuwenlange genderdiscriminatie. Samen met haar man start ze in 1971 een revolutionaire rechtszaak.

Vrijdag 16 september om 21u20 op Eén.

American Sniper

American Sniper

American Sniper

Bradley Cooper kruipt in de huid van U.S. Navy SEAL Chris aka Legend. Hij gaat in totaal vier keer naar Irak, maar eenmaal thuis beseft hij dat dit zijn tol eist.

Vrijdag 16 september om 20u30 op Play4.

Meet Joe Black

Meet Joe Black

Meet Joe Black

Ook op vrijdag krijgen we het duo Brad Pitt én Anthony Hopkins op ons kleine schermpje. Dit keer in een populair romantisch drama uit 1998. De schatrijke mediatycoon William Parrish gaat binnenkort dood en er is niets meer aan te doen. De Dood, in het lichaam van Joe Black, komt hem halen. Maar wanneer hij zijn mooie dochter Susan ontmoet, heeft hij andere plannen.

Vrijdag 16 september om 20u35 op VTM 3.

The Intern

The Intern

The Intern

De 70-jarige weduwnaar Ben (Robert De Niro) verveelt zich en mag aan de slag gaan als stagiaire bij de succesvolle Jules (Anne Hathaway). Hij kent dan misschien niet veel van het moderne bedrijfsleven, maar hij slaagt er wel in om Jules op andere vlakken te helpen.

Zaterdag 17 september om 20u35 op Play5.

The Gentlemen

The Gentlemen

The Gentlemen

Mickey Pearson bouwde in het Verenigd Koninkrijk een winstgevend marihuana-imperium uit. Wanneer hij eruit wil stappen, krijgt hij af te rekenen met complotten, intriges, omkoping en chantage. Schoon volk in deze film met onder meer Matthew McConaughey, Charlie Hunnam,Colin Farrell en Hugh Grant.

Zaterdag 17 september om 20u25 op VTM 2.

Knight and Day

Knight and Day

Knight and Day

June Havens (Cameron Diaz) ontmoet Roy (Tom Cruise), en de twee hebben onmiddellijk een klik. Die laatste is een geheim agent die z’n laatste opdracht niet mag overleven en op de hielen wordt gezeten. Voor June het weet, raakt ze bij dit alles betrokken.

Zaterdag 17 september om 20u25 op Play4.

Rocky

Rocky

Rocky

Een klassieker uit 1976. Rocky Balboa (Sylvester Stallone)  is een hardwerkende bokser die de top probeert te bereiken. Wanneer hij een wedstrijd heeft tegen kampioen Apollo Creed verandert z’n leven.

Zondag 18 september om 22u15 op Play6.

2 Guns

2 Guns

2 Guns

In deze actiekomedie schitteren Denzel Washington en Mark Wahlberg. Ze proberen allebei zonder elkaars medeweten undercover een Mexicaans drugskartel te infiltreren. Maar ze moeten op de vlucht slaan, wanneer een poging om het kartel op te doeken mislukt en ze door hun bazen aan hun lot worden overlaten. Ze zijn nu op elkaar aangewezen, maar ze weten niet of ze elkaar kunnen vertrouwen.

Zondag 18 september om 20u35 op VTM 3.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '