Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We worden deze maand verwend met heel veel leuks!

8 van de leukste films die in november in de bioscoop komen

De herfst is officieel in het land. Het regent, het is koud en alweer veel te vroeg donker. Maar de herfst is ook hét uitgelezen seizoen om je vrienden op te trommelen voor een cinema-avondje. En laten er nu net een heleboel leuke films gepland staan voor november.

Life Itself


Life Itself

Verwacht op: 7 november. Genre: drama. Met: Olivia Wilde, Oscar Isaac, Antonio Banderas.

In ‘Life Itself’ volgen we het leven van een jong stel in New York. Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde) ontmoeten elkaar in hun studententijd. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven onverhoopt gooit, laat het lot zich gelden. Grenzen van tijd en ruimte worden overschreden. De levens van Will en Abby weergalmen in dat van Mr. Saccione (Antonio Banderas) in Spanje. Van dezelfde regisseur als ‘Crazy, Stupid, Love.’ en de Amerikaanse hitserie ‘This is Us’.

Bekijk de trailer.

Kursk


Kursk

Verwacht op: 7 november. Genre: drama, historische film. Met: Matthias Schoenaerts, Léa Seydoux, Colin Firth.

In 2000 zinkt de Russische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee. Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment. Terwijl zij vechten om te overleven, stuiten hun wanhopige familieleden op een muur van politiek stilzwijgen. Hoewel de Russische marine er met zijn verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, houden ze alle buitenlandse hulp af. Kostbare tijd gaat verloren, terwijl de Russische autoriteiten maar niet kunnen kiezen tussen hun nationale trots en het leven van hun landgenoten...


Bekijk de trailer.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald


Verwacht op: 14 november. Genre: fantasy, avontuur. Met: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law.

In 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit de eerste film, is Gellert Grindelwald ontsnapt en is hij medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore. Uiteraard is ook Newt Scamander, een voormalig leerling van Dumbledore, van de partij.

Bekijk de trailer.

Suspiria


Suspiria

Verwacht op: 14 november. Genre: horror, fantasy. Met: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Mia Goth.

Een prestigieuze dansschool verbergt een duister geheim dat zowel de artistiek directeur, een ambitieuze jonge danser als de rouwende psychotherapeut verteert. Sommigen bezwijken onder de nachtmerrie. Anderen worden eindelijk wakker.

Bekijk de trailer.

The Girl in the Spider’s Web


The Girl in the Spider's Web

Verwacht op: 21 november. Genre: politie, thriller, drama. Met: Sylvia Hoeks, Claire Foy.

Lisbeth Salander, cultfiguur en hoofdrolspeelster in de ‘Millennium’-bestsellerreeks van Stieg Larsson is terug op het witte doek met ‘The Girl in the Spider’s Web’. Het is de eerste adaptatie van de laatste bestseller geschreven door David Lagercrantz.

Bekijk de trailer.

Beautiful Boy


Beautiful Boy

Verwacht op: 21 november. Genre: drama. Met: Steve Carell, Timothée Chalamet.

‘Beautiful Boy’ is de langverwachte film van de Belgische regisseur Felix Van Groeningen met in de hoofdrol niemand minder dan Steve Carell en Timothée Chalamet. Journalist David Sheff (Steve Carell) en zijn getalenteerde tienerzoon Nic (Timothée Chalamet) zijn twee handen op één buik. Wanneer David ontdekt dat Nic worstelt met een drugsverslaving, stort zijn wereld in. David besluit om alles in het werk te stellen om zijn zoon te begrijpen en te redden. Maar hoe red je iemand die (misschien) niet gered wil worden? Is loslaten soms de enige mogelijkheid? ‘Beautiful Boy’ vertelt het waargebeurde verhaal van een onvoorwaardelijke liefde tussen een vader en zijn zoon.

Bekijk de trailer.

Robin Hood


Robin Hood

Verwacht op: 28 november. Genre: actie, avontuur. Met: Jamie Dornan, Taron Egerton, Jamie Foxx.

Robin van Loxley (Taron Egerton), een doorwinterde kruisvaarder, komt samen met zijn Moorse leermeester (Jamie Foxx) in opstand tegen het corrupte Engelse bewind. Een film van Otto Bathurst (‘Peaky Blinders’, ‘Black Mirror’), geproduceerd door Leonardo DiCaprio.

Bekijk de trailer.

The Grinch


Verwacht op: 28 november. Genre: animatie.

De Grinch is een verbitterd op een kat lijkend wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who’s. Zijn enige vriend is zijn hond, Max. Vanaf zijn bergtop hoort de Grinch de luidruchtige voorbereidingen voor de kerst. Jaloers op de vrolijkheid van de Who’s maakt hij plannen om de berg af te dalen en de cadeaus en kerstversieringen te stelen, en zo te voorkomen dat Kerstmis door kan gaan.

Bekijk de trailer.

[td_smart_list_end]

Bron: Cinenews


Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '