Home Lifestyle Film NU CHECKEN: de makers van ‘The Grinch’ laten nieuwe trailer op ons...

NU CHECKEN: de makers van ‘The Grinch’ laten nieuwe trailer op ons los

De film komt in november in de zalen.

The Grinch
YouTube: Illumination

Met nog maar 96 dagen tot Kerstmis is het aftellen naar de eindejaarsperiode officieel begonnen. Zo zijn wij stiekem al begonnen met het uitkiezen van onze kerstdecoratie en het samenstellen van ons verlanglijstje, én we zijn een verzameling aan het maken van kerstfilms die we nog willen zien. Nummer één op ons lijstje? Dat is zonder twijfel ‘The Grinch’.

The Grinch’ kwam oorspronkelijk uit in 2000, maar anno 2018 wordt de kerstklassieker in een geanimeerd jasje gestoken. In maart lieten we jullie al een eerste trailer zien, maar nu het najaar bijna officieel begonnen is, hebben de makers een nieuwe trailer op ons losgelaten. Hier krijgen we alvast meer inzicht in alle snode plannen van Mr. Grinch, gespeeld door Benedict Cumberbatch.

Benedict Cumberbatch is bovendien niet de enige grote naam die zijn stem leent aan een van de personages. Zo neemt Pharrell Williams de rol van verteller op zich. Daarnaast heeft Tyler The Creator twee nummers geschreven voor de animatiefilm namelijk ‘You’re a Mean One’ en ‘I Am the Grinch’. Van het eerste lied krijgen we meteen ook al een voorproefje in de trailer.

Grote afwezige

Wie niet in de trailer te zien is, maar wel een belangrijke rol had in de originele film, is Cindy-Lou. In het oorspronkelijke verhaal werd haar personage gespeeld door ‘Gossip Girl’-actrice Taylor Momsen, maar in de geanimeerde versie was er duidelijk geen plaats voor het kleine meisje. Voor de rest loopt de verhaallijn wel gelijk met ‘How the Grinch Stole Christmas’, alleen zal alles nog groter en indrukwekkender zijn. Wij zijn alvast héél benieuwd!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.