Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max © HBO Max

Nice guys en fuckboys vechten voor het hart van drie vrouwen, maar er is een twist.

‘FBoy Island’ is de nieuwste, savage datingshow die wij stiekem heel graag willen zien

Eind deze maand verschijnt ‘FBoy Island’ op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. In de datingshow gaan drie vrouwen die de players beu zijn op zoek naar echte liefde, maar ze moeten de nice guys en de fuckboys zelf van elkaar onderscheiden. Vooral omdat die laatsten enkel en alleen meedoen voor het geld...


Klinkt als een smerig spelletje? Dat is het ook. Drie knappe dames krijgen 24 single mannen voorgeschoteld die ze mogen leren kennen. De helft van hen zijn nice guys, de andere echte fuckboys, ofwel players. Het is aan de vrouwen om uit te zoeken wie de goeikes zijn, want niemand wil verliefd worden op een fuckboy. In dit geval zeker niet, want zij willen de vrouwen alleen maar versieren om de prijs van 100.000 dollar mee naar huis te kunnen nemen. Geef toe: stiekem wil je dit zien.

https://www.youtube.com/watch?v=wjM2vywajAc

 

Hallo, Streamz!


Aangezien ‘FBoy Island’ een reeks is van HBO Max, is al onze hoop gevestigd op Streamz. Onze Vlaamse streamingdienst heeft namelijk een nauwe samenwerking met de Amerikaanse streamingdienst, dus de kans is reëel dat de show ook bij ons verschijnt. Vanaf 29 juli kunnen Amerikanen met een abonnement op HBO Max genieten van dit schuldig pleziertje.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '