Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De mysterieuze verhaallijn rond Lars, zijn vader Leon en halfbroer Koen neemt een dramatische wending.

Er valt een dode in spannend vuurgevecht in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De mysterieuze verhaallijn rond Lars, zijn vader Leon en halfbroer Koen in ‘Familie’ nam deze avond een dramatische wending. Er vond een spannend vuurgevecht plaats waarbij een van de drie heren het niet haalde...

Net toen de kijkers dachten dat ze voorgoed verlost waren van Leon (Herbert Flack), dook plots een andere zoon op van hem: Koen (Sieg De Doncker). De ontmoeting met zijn halfbroer Lars (Kürt Rogiers) verliep helaas niet echt familiaal. Hij hield hem gevangen en plaatste zelfs een pistool tegen zijn hoofd in de hoop informatie los te krijgen die Lars niet heeft.

Kogel opvangen

Koen liet zijn halfbroer uiteindelijk gaan, maar sinds dat moment volgt hij hem én Raven (Aaron Blommaert) overal waar ze naartoe gaan. In de aflevering van gisteren ontvoerde Koen Lars opnieuw! Hij was op de een of andere manier te weten gekomen dat Leon opnieuw contact had gezocht (de gsm in de pizzadoos, remember?).

Dit alles kwam in de aflevering van deze avond tot een heuse climax. Koen wilde Lars doodschieten, maar Leon offerde zijn leven op en ving de kogel op.

Geheime sleutel

We moeten op deze manier afscheid nemen van Leon en bijgevolg de steengoede acteur Herbert. Toch zal hij ook na zijn dood voor commotie blijven zorgen, want hij wist stiekem nog een sleutel te overhandigen aan Lars. En laat dat nu net hetgeen zijn waar Koen al al die tijd naar op zoek is. Dat belooft dus nog voor spannende momenten te zorgen!

‘Familie’ kan je elke weekavond om 20u zien op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '