Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd.'

Maak kennis met nieuwkomer Schorpioen in ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We kwamen gisteren al te weten dat er komende aflevering van ‘The Masked Singer’ een nieuwkomer op het podium staat: Schorpioen. Deze mysterieuze figuur stelt zich in een nieuw filmpje kort voor aan de kijkers.

Juryleden Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen maakten al even kennis met de miniversie van deze nieuwe, giftige deelnemer. Hij had voor de dames namelijk enkele levende exemplaren mee in een geschenkdoos. Brrr! Vrijdag staat hij of zij zélf op het podium om het beste van zichzelf te geven met een eigen versie van ‘S&M’ van Rihanna. Schorpioen neemt het bovendien op tegen Papegaai die ‘Have A Little Faith In Me’ van John Hiatt zal zingen.

Scherpe kantjes

Schorpioen geeft al enkele tips over zijn/haar identiteit voor wie niet kan wachten tot vrijdag om te gokken wie er in dit behoorlijk indrukwekkende kostuum zit. ‘Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe’, aldus Schorpioen. ‘Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen. Die ik niet altijd onder controle heb. Dus pas op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment. Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd. Oops, I did it again. Schorpioenen gaan meestal hevig te keer en rijten hun prooi aan stukken of vermorzelen ze helemaal. Ik zal proberen nog iets over te laten van de concurrentie. Maar ik kan nog niets beloven.’

Ben je nog niks wijzer geworden? Misschien helpt deze informatie je wél iets verder. Schorpioen is giftig, gevaarlijk en onvoorspelbaar. Wie op zijn of haar pad komt moet eraan geloven. Schorpioen heeft geen vaste stek, vertoeft in de natuur en leeft rondzwervend in een luxe nomadentent. Hij of zij richt z’n giftige pijlen op iedereen die te dicht komt. Schorpioen wil z’n evil side kwijt en likeable zijn, maar zal dit moeten bewijzen.  

Schorpioen is trouwens niet de enige verrassing in de derde show van ‘The Masked Singer’. Ruth Beeckmans, Julie Van der Steen en Andy Peelman krijgen een mysterieuze gastjurylid aan hun zijde. De grote vraag is: wie zal hen gezelschap houden en zit dus bijgevolg al zeker niet in een van de kostuums?

Je kan Schorpioen en alle andere kandidaten morgen, vrijdag 28 januari, opnieuw aan het werk zien in een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '