Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Het mysterieuze figuur had voor Julie en Ruth als cadeautje een miniversie van zichzelf mee, maar daar waren de juryleden niet zo blij mee.

Dit is de nieuwe, giftige kandidaat in ‘The Masked Singer’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

JAAA! Komende vrijdag kunnen we weer gokken naar wie in godsnaam in die kostuums zit in een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Spits die oortjes maar extra hard, want er is alweer een nieuwkomer!

Flamme Fatale (aka Tine Embrechts volgens de Flair-redactie) zette de boel vorige aflevering van ‘The Masked Singer’ in vuur en vlam met haar explosieve optreden, en mocht van de jury door naar volgende week. We beginnen ondertussen sterke vermoedens te hebben van wie achter al die maskers zit. Maar bij sommigen slaat de twijfel toch nog toe en kunnen we niet wachten om ze nog een keertje te horen zingen. Wie is die Papegaai, verdikke?!

Cadeautje

Bovendien verschijnt er alweer een gloednieuwe kandidaat op het podium, die het beste van zichzelf zal geven. Die Masked Singer had voor twee juryleden een wel heel speciaal cadeautje: een miniversie van zichzelf! Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen schrokken zich allebei een bult toen ze zagen wat in het pakje zat. Levende schorpioenen!

‘Dat leeft echt’, schreeuwde Ruth. ‘Oh my god, wat is dat’, aldus een doodsbenauwde Julie. Schorpioen heeft zijn of haar intrede duidelijk niet gemist. Benieuwd of de kijkers ook zullen gillen, van plezier dan wel, bij het optreden van deze nieuwkomer.

Je maakt kennis met Schorpioen komende vrijdag, 28 januari, in een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’ om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '