Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

En de jury? Die is er klaar voor: 'Ik ben ijverig, dames', klinkt het bij Andy Peelman.

PREVIEW: Flamme Fatale is de vurige nieuwkomer in ‘The Masked Singer’

Naomi Ghyssaert
Naomi Ghyssaert Webjournaliste

Morgen is het zover en krijgen we de tweede show van ‘The Masked Singer’ te zien op vtm. Naar verluidt zullen de vonken ervan af spatten, want onze gemaskerde zanger is een ware femme fatale – of moeten we zeggen Flamme Fatale? We kunnen ons verwachten aan een vurig, speels en vooral verleidelijk optreden!

In de vorige aflevering werd er na het optreden van Roos (Yanina Wickmayer) al een tipje van de sluier opgelicht, wanneer een zee van vlammen plots opdook. Een knipoog naar de volgende kandidaat in ‘The Masked Singer’: Flamme Fatale. Die zal het podium naar verluidt in vuur en vlam zetten met een sensueel en intrigerend optreden!

Vonken en vuur

Deze kandidaat is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Flamme Fatale is speels, vurig en verleidelijk van aard en helemaal klaar om de show te stelen! Zullen we haar met haar lichte accent gemakkelijk ontmaskeren?

Bonjour, ik ben Flamme Fatale. Ik sta hier met een bang hartje, maar dat is niet erg. Want elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje. Je moet het gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten.‘ Als dat maar goed komt!

‘Stop This Flame’

Welk lied ze zal brengen? Niet ‘Vonken & Vuur’ van Clouseau alleszins, al zou dat wel heel toepasselijk – en misschien een beetje cliché – zijn geweest. Ze waagt zich aan het lied ‘Stop This Flame’ van Celeste uit 2007 en zal het in het programma moeten opnemen tegen de twee Robots.

© VTM

Ijverige jury

De vierkoppige jury ziet er ditmaal ook weer wat anders uit. Julie Van den Steen en Karen Damen mogen in deze show Ruth Beeckmans en Andy Peelman, die in het eerste seizoen Aap en Duiveltje waren, aan hun zij verwelkomen. En die laatste blijkt goed voorbereid te zijn! Hoewel hij vroeger politieagent was, zal dit speurwerk iets moeilijker zijn dan hij gewoon is.

Met enkele magazines voor zich – om gezichten beter te kunnen herkennen – en een notitieboekje in de hand, is hij helemaal klaar om Flamme Fatale te ontmaskeren. ‘Ik ben ijverig hoor, dames. Ik ga ervoor‘, laat Andy alvast duidelijk weten aan zijn collega’s.

‘The Masked Singer’ is deze vrijdag, 21 januari, te zien om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '