Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Het wordt Fabrizio duidelijk niet makkelijk gemaakt!

PREVIEW: zwoele kussen, traantjes en drama in Fabrizio’s zoektocht naar de ware liefde in ‘De Bachelor’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Elke Clijsters ging vorig jaar, helaas zonder succes, in ‘De Bachelorette’ op zoek naar een diepere connectie. Dit seizoen is het de beurt aan Fabrizio Tzinaridis (29) in ‘De Bachelor’. Play4 lost een preview en we zien zowel zwoele kussen als een heleboel traantjes. Dat belooft!

Dit keer is het een man die op zoek gaat naar de liefde, dus wordt het Play4-programma ‘De Bachelorette’ dat vorig jaar zo populair was voor de gelegenheid ‘De Bachelor’. De uitverkoren man die kennis mag maken met een hele reeks sympathieke dames is Fabrizio Tzinaridis (29) die we allemaal leerden kennen als verleider in ‘Temptation Island’.

‘Wie is hier oprecht?’

In de ‘De Bachelor’ neemt Goedele Liekens de fakkel over van Dominique Van Malder. Zij zal de tattoo-artist bijstaan in zijn romantische zoektocht en de beruchte roosceremonies in goede banen leiden. ‘Als Fabrizio écht op zoek is naar een connectie is dit de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan’, zei Goedele hier eerder over. ‘Hij wordt gedwongen om écht met die meisjes te spreken.’ Fabrizio ziet het alleszins goed zitten: ‘Ik hoop van harte de vrouw van mijn leven te ontmoeten.’

De opnames vonden vorig jaar plaats in Griekenland, het thuisland van de bachelor, en het resultaat hiervan kan je binnenkort op Play4 zien. De zender loste als een preview en de eerste beelden zien er veelbelovend uit. We zien zwoele kussen, een heleboel traantjes én natuurlijk het nodige drama! Het wordt Fabrizio duidelijk niet makkelijk gemaakt! ‘Wat was waar, wat was niet waar, wie is hier oprecht?’, vraagt de man zich af.

Wanneer je Fabrizio’s zoektocht precies kan bewonderen op Play4 is nog niet bekend, maar het is voor binnenkort. We houden je uiteraard op de hoogte!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '