Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

We zien onder meer Viktors flirtmoves (mét slagroom) en Gert die op zijn doos gaat wanneer ie op skilatten staat.

TEASER: dikke fun in het derde seizoen van ‘De Verhulstjes’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Na Oostduinkerke en Saint-Tropez kunnen we de populairste familie van Vlaanderen in het derde seizoen van ‘De Verhulstjes’ volgen in ’t stad aka Antwerpen. Play4 lost de eerste beelden en die werken opnieuw serieus in op onze lachspieren.

De Verhulstjes zijn terug! Pater familias Gert, zijn vrouw Ellen, dochter Marie, zoonlief Viktor en de hondjes Marcel en Leo ruilen de Belgische kust en de Franse Rivièra in de nieuwe afleveringen in voor het mooie Antwerpen. Het nieuwe stekje van de Studio 100-baas is daar eindelijk af, dus kunnen ze naar eigen zeggen veel meer samenzitten.

Elegante flirtmoves en niet zo elegante skimoves

De teaser toont dat waar deze familie ook gaat of staat, het is altijd dikke fun! We zien onder meer Viktors flirtmoves (mét slagroom), Gert en Ellen die maskertjes uittesten, de familie die gekke pakjes aantrekt voor kerst en Gert die op zijn doos gaat wanneer ie op skilatten staat. Verder krijgen we een blik achter de schermen van ‘Samson & Marie’, ‘Dancing with the Stars’ en ‘Ilsen & Verhulst’, want er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden.

Waarschijnlijk zien we ook opnieuw Jef, de vriend van Marie opduiken en deze keer misschien zelfs het lief van Viktor. Sarah staat de laatste tijd meer in de schijnwerpers, want ze heeft sinds kort haar eigen, succesvolle vlog op YouTube waarin Viktor vaak de show steelt.

Het derde seizoen vanDe Verhulstjes’ kan je binnenkort op Play4 en GoPlay bekijken.

Nog meer programma’s waar je binnenkort voor in de zetel kruipt:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '