Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Opluchting, zenuwen én twijfels.

Nora, Nina en Jonatan ontmoeten hun nieuwe danspartners in ‘Dancing with the Stars’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Op het einde van de vorige liveshow van ‘Dancing with the Stars’ dropte presentatrice Kat Kerkhofs een bommetje: de BV’s moeten eenmalig met een andere danspartner dansen tijdens de Switch-up week. Nina, Nora en Jonatan komen in deze preview te weten wie de plaats zal innemen van Simone, Adrián en Björk.

Vorige week kwam er heel even een einde aan de feestvreugde toen de bekende gezichten te horen kregen dat ze de komende week niet zoals de voorbije tijd met hun vaste danspartner zouden oefenen. Ze moeten namelijk een keertje aan partnerruil doen en zullen de nieuwe routine met iemand anders moeten oefenen. Lotte Vanwezemael kreeg het moeilijk. ‘Je hebt nu samen iets opgebouwd’, zei ze met tranen in de ogen.

‘Indringers’

Zeker omdat ze de laatste twee shows pas echt die klik kon maken om alles los te laten en haar echte ik te tonen op de dansvloer. Jonatan voegde er onmiddellijk aan toe dat hij heel blij is met Björk en helemaal geen andere danspartner wil. Nora moest dan weer gerust gesteld worden dat dit gelukkig maar voor een weekje was.

We zijn natuurlijk razend benieuwd aan wie ze gekoppeld werden en we hoeven daar gelukkig niet tot morgen op te wachten, want Play4 lost dit al in een preview. We krijgen te zien hoe Nora, Nina en Jonatan reageren op deze ‘indringers’. Wie Lotte aan haar zijde krijgt, is voorlopig nog een geheim.

Opluchting en twijfels

Het is duidelijk dat Jonatan enorm blij is met de vervangster van Björk. De TikTokker zal met Margot dansen, die de danspartner was van Metejoor voor die moest opgeven wegens blessures. Nina lijkt ook opgelucht als ze Frank ziet verschijnen, die normaal met Lotte danst. Ze waarschuwt hem wel dat ze ‘een handvol is’ en ‘dat ze heel snel gefrustreerd raakt als iets niet lukt’.

Nora daarentegen heeft toch haar twijfels over haar nieuwe match. Blijkbaar waarschuwde Nina haar op voorhand voor Simone en slaan de zenuwen toe als hij voor haar neus staat. We zullen morgenavond zien of dit matches made in heaven zijn die voor veel negens en misschien zelfs tienen zullen zorgen op de scorebordjes van de jury.

Je kan morgen, zaterdag 29 januari, om 20u55 naar een nieuwe liveshow kijken van ‘Dancing with the Stars’ op Play4 en GoPlay.

Nog meer spannende tv-momenten dit weekend:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '