Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Zo werd onder andere de begingeneriek in een nieuw jasje gestoken.

‘Familie’ klinkt én oogt vanaf maandag een beetje anders

Vanaf maandag 6 november krijgt ‘Familie’ een nieuwe begingeneriek, en die werd ingezongen door niemand minder dan Stan Van Samang. Het nummer ‘Hemel Voor Ons Twee’ werd speciaal voor het VTM-programma geschreven. Én vanaf volgende week is er nog een nieuwigheid. Zo zal ook de look van de serie een tikkeltje anders zijn. We zijn benieuwd!


‘Er is geen weg terug. We zijn er voor elkaar’. Dit zijn twee zinnen die in het geheugen van alle ‘Familie’-fans gegrift staan, maar dat gaat binnenkort veranderen. Vanaf maandag 6 november klinkt de vertrouwde begingeneriek van de serie helemaal anders, want die werd door niemand minder dan Stan Van Samang in een nieuw jasje gestoken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Speciaal voor het VTM-programma schreef hij het nummer ‘Hemel Voor Ons Twee’, zijn kersverse single, waar de zanger zelf alvast erg trots op is. ‘”Hemel Voor Ons Twee” is een nummer dat mij instant raakt. De melodie is aanstekelijk. De tekst gaat over onvoorwaardelijke liefde. Het is geen geheim dat familie en het gezin ontzettend belangrijk voor mij zijn. Een gevoel dat nog sterker aanwezig is sinds de komst van mijn zoontje Lenny’, aldus Stan.

Filmische look


Toch is niet alleen de begingeneriek veranderd, want ook de look van ‘Familie’ zal anders zijn. Door verschillende ingrepen op gebied van belichting, dynamische cameravoering en decors zal de reeks er filmisch uitzien. Mis de aflevering van vanavond dus zeker niet, want je favoriete serie zal nooit meer hetzelfde klinken!

Last but not least hebben ze bij VTM nóg een nieuwigheid voor ons. In de nieuwe generiek zullen de kijkers namelijk worden betrokken. Elke dag wordt er ruimte voorzien voor de leukste tweet of Facebookpost van een ‘Familie’-fan op de voorgaande aflevering.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '