Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

En zo 'Bird Box' van de troon te stoten.

KIJKTIP: ‘Extraction’ is goed op weg om de beste Netflixfilmprèmiere ooit te worden

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Netflix leverde met ‘Extraction’ alweer een pareltje af. De streamingdienst verwacht zelfs dat de film in de eerste maand zo’n 90 miljoen keer bekeken zal worden en dat is een absoluut record.


Extraction’ staat sinds 24 april op Netflix en was onmiddellijk in heel wat landen de meest bekeken film. Meer zelfs, de streamingdienst maakt nu bekend dat de actieprent in de eerste vier weken door zo’n 90 miljoen accounts zal bekeken worden. Dat is meer dan de succesvolle thriller ‘Bird Box’, die afklokte op 80 miljoen, en de actiekomedie ‘Spenser Confidential’ met 85 miljoen views.

Wilde achtervolging


De film vertelt het verhaal van Tyler Rake die ingehuurd wordt door een bekende maffiabaas om zijn ontvoerde zoontje terug in veiligheid te brengen. Deze reddingsmissie verloopt uiteraard niet zonder slag of stoot, het wordt een wilde achtervolging op leven en dood.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

‘Extraction’ zit boordevol actie en dat is wat mensen in deze quarantaine wel kunnen gebruiken. Redactrice Herlinde plofte al in haar zetel met een grote zak M&M’s om hem te bekijken en ook zij vond het een ontspannende én zenuwslopende film. De vechtscènes zijn voor een keertje heel realistisch, de acteerprestaties van zowel Chris Hemsworth (Tyler) en Rudhraksh Jaiswal (Ovi) zijn aandoenlijk en het verhaal neemt je vanaf de eerste minuut volledig mee.

Vervolg


Hoofdrolspeler Chris Hemsworth wil alle fans bedanken voor het vertrouwen. Hij postte daarom een filmpje op zijn Instagrampagina. ‘Ik word omver geblazen door alle positieve reacties’, aldus de acteur. ‘Enorm bedankt en we houden van jullie!’ Er gaan trouwens al geruchten de ronde dat de film een vervolg zou krijgen. ‘We weten alleen niet of we voor- of achteruit in de tijd zullen gaan’, aldus schrijver Joe Russo in Deadline.

 

Heb je de film nog niet bekeken? En heb je naast het feit dat Chris de hoofdrol speelt en dat zo’n 90 miljoen mensen je al voorgingen nog wat extra motivatie nodig? Dan kan de spannende trailer daar misschien wel bij helpen. Veel kijkplezier!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '