https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Disney werkt vermoedelijk aan een live-actionremake van ‘Hercules’

Disney werkt vermoedelijk aan een live-actionremake van ‘Hercules’

Twitteraars nomineerden alvast een ‘Glee’-actrice als topfavoriet voor een van de Muzen.

hercules
© Disney

Je zou denken dat elke Disneyklassieker ondertussen al een live-actionremake gekregen heeft, maar bij Disney weten ze duidelijk niet van ophouden. Gisteren doken er namelijk heel wat geruchten op dat er plannen zijn om een remake te maken van de film ‘Hercules’. Wij zijn alvast voorstander!

Na onder meer ‘The Jungle Book’, ‘Aladdin’ en ‘The Lion King’ heeft Disney volgens geruchten plannen voor een nieuwe live-actionremake. Zelf bevestigden ze het nieuws nog niet, maar uit enkele bronnen blijkt dat er gewerkt wordt aan een remake van ‘Hercules’.

Amber Riley

Alles zou zich nog in een vroeg stadium bevinden, maar fans hebben alvast een idee wie een van de Muzen moet spelen. Op Twitter lieten er namelijk heel wat mensen weten dat ze Amber Riley aka Mercedes uit ‘Glee’ in de film willen. Zo reageerde er iemand met ‘Als zij niet meespeelt, dan kijk ik niet.’ In totaal zijn er vijf Muzen in de originele Disneyfilm. Zij vertellen niet alleen het verhaal van de film, maar ze nemen ook heleboel van de muzieknummers voor hun rekening. Omwille van haar fantastisch stembereik zou Amber dus alvast een goede keuze zijn. Andere namen die genoemd worden, zijn Jennifer Hudson en Janelle Monáe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Over wie Hercules zelf zal spelen, wordt er minder druk gespeculeerd. Al zouden Sam Heughan en Theo James mogelijke opties zijn. Theo James kennen we vooral van zijn rol als Tobias ‘Four’ Eaton uit de ‘Divergent’-films. Sam Heughan werd bekend door zijn rol in de serie ‘Outlander’. De regie van de remake zou volgens The DisInsider naar John Favreau en de broertjes Anthony en Joseph Russo gaan. Of de film er effectief komt, is nog even afwachten. Maar als we kijken naar de voorgestelde namen zien wij een live-actionremake van ‘Hercules’ alvast zeker zitten!

Lees ook: