Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© MTV

Een van de kandidates noemt zichzelf 'de vrouwelijke versie van Harrie'. Dat belooft.

‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is back: deze 8 singles laten zich treiteren door de Tablet of Terror

Er bestaat geen programma dat minder coronaproof is dan ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, maar toch slaagde MTV erin om een zevende seizoen te draaien. Vanaf zondag 11 april zie je hoe deze acht Vlaamse en Nederlandse vrijgezellen getreiterd worden door de Tablet of Terror.


MTV vloog een lading vrijgezellen en hun exen naar het Spaanse eiland Tenerife om hen daar op elkaar los te laten in een villa vol drank en condooms. Dat is zowat het concept van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. We beginnen met acht vrijgezellen die met elkaar daten, maar elke aflevering komen er meer en meer van hun exen aan op het strand. Het resultaat is drama, seks, nog meer drama en nog meer seks. Net waar de ‘EOTBDD’-kijker naar op zoek is.

De singles


MTV koos acht jonge singles uit Nederland en België uit voor het avontuur. Jan, Piet en Sofie bleven thuis, maar Jørney, Odim en Dusty mochten wel mee.

Danny (23)


Danny is een echte playboy en heeft naar eigen zeggen een vrij hectisch en wild liefdesleven. Hij zegt niet per se op zoek te zijn naar liefde, maar hij sluit het niet uit. Wedden dat Dannyboy de eerste is die iets serieus begint met een van de meisjes? We gokken op Jørney.

Ik ben altijd wel met meerdere meisjes bezig, maar vaak komen ze er wel achter en dan begint het drama weer.


Shani (23)


Shani is een tattoo artist die vaak valt voor bad boys. Denk jij wat wij denken? Jawel, deze dame gaat haar pijlen richten op Dannyboy hierboven. Dat loopt sowieso niet goed af, want de blondine noemt zichzelf luid, recht voor de raap én jaloers. Drama incoming!

Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!


Odim


De sportieve, vrolijke Odim uit Antwerpen vindt niets in het leven mooier dan billen, billen en billen. Met zijn positieve vibes ziet hij zichzelf als een aanwinst voor iedere dame die de villa dit jaar zal betreden. Benieuwd welke billen hij zal kiezen!

Ik ben licht gestoord, maar ik ben niet gevaarlijk hoor. Misschien mijn kleine heer wel.


Lesley (23)


Lesley is niet bang om op mannen af te stappen en is er van overtuigd dat zij dit jaar met gemak Harrie’s record kan verbreken. Hoewel ze niet snel gevoelens heeft voor iemand en snel uitgekeken is op de meeste jongens, vindt ze seks ongelooflijk belangrijk. De weddenschap over wie er op de eerste avond al in bed duikt, wordt dankzij Lesley wel erg makkelijk.

 

Ik ben de vrouwelijke versie van Harrie. Ik heb seks zonder gevoelens en doe waar ik zin in heb.


Keanu (22)


De half Belgische, half Congolese Keanu is er helemaal klaar voor om de grootste playboy van België te worden. Hij is dol op blonde vrouwen met een flinke dosis aan humor en prachtige billen. Een concurrent voor Odim?

Ik kan jullie beloven dat ik voor drama, liefde en sexy momenten ga zorgen.


Jørney (24)


We blijven voorspellingen doen: deze dame zal voor drama zorgen. Jørney – we zijn heel benieuwd naar de uitspraak van haar naam – beweert namelijk dat veel mannen haar leuk vinden, maar de meeste vrouwen niet. Wordt zij de hoofdvogel waar alle mannen omheen fladderen, waarop de andere vrouwen groen worden van jaloezie? We zouden er wel wat geld op zetten.

Waarom ik de perfecte kandidaat ben? Wacht maar en ik laat je zien wat ik kan doen met tien mannen op één eiland.


Gloria (20)


Ook deze jongedame belooft voor drama te zorgen. Gloria is vrolijk en uitbundig maar heeft een ‘I don’t give a fuck’-attitude. Die uitspraak doet bij ons een belletje rinkelen... #ikgeefgeenfuck

I am the bad bitch. Eerlijk gezegd: everybody calls me ‘The Crazy Bitch’.


Dusty (23)


We dachten dat het niet gekker zou worden dan Jørney, maar daar was Dusty. De mooie Lesley heeft concurrentie, want ook deze kerel noemt zichzelf de Harrie van dit seizoen. Dusty’s grootste doel is om tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ de honderd bedpartners te behalen. Nog zeven te gaan.

93 bedpartners. Mijn doel is om 100 bedpartners te hebben. Dat is sowieso wel iets waar ik naar uitkijk natuurlijk.


Je ziet het zevende seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ vanaf 11 april elke zondagavond om 21u30 op MTV. 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '