https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Ex-man Tim reageerde ook op het kiekje.

Elke (39) uit ‘Blind Getrouwd’ telt af naar bevalling met foto van babybuikje op Instagram

Herlinde Matthys

Elke (39) werd in het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Tim. Hun huwelijk strandde, maar gelukkig vond ze ondertussen opnieuw de liefde bij Ben. Binnen een maandje breiden zij hun gezinnetje zelfs uit met een kleine spruit. Elke telt op Instagram af naar de bevalling.


Elke en Tim leken aanvankelijk in ‘Blind Getrouwd‘ het perfecte koppel te zijn, maar uiteindelijk besloten ze toch om gewoon goede vrienden te blijven. De grote liefde vonden ze ondertussen bij iemand anders. Tim is gelukkig samen met zijn nieuwe vriendin Katrien en Elke maakte in november vorig jaar bekend dat ze een relatie heeft met Ben, een 31-jarige basketter en leerkracht lichamelijke opvoeding uit Sint-Niklaas. Ze leerde hem kennen via de datingapp Tinder. ‘Ik voel me op mijn gemak bij hem en kan helemaal mezelf zijn’, zei Elke toen in Het Laatste Nieuws.

Onverwachte zwangerschap


Alles lijkt koek en ei tussen de twee, want eind april had Elke fantastisch nieuws: ze is zwanger van haar allereerste kindje samen met Ben. De zwangerschap kwam voor het koppel onverwacht. Elke was voor hun ontmoeting namelijk begonnen met een traject van kunstmatige inseminatie via donorsperma, maar na een halfjaar kwamen er medische problemen aan het licht. Daaruit bleek dat Elke heel moeilijk op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen worden. Toen ze Ben leerde kennen, stopte ze met de behandeling. Iets later bleek dat het koppel hun eerste kindje verwacht. ‘Het was voor allebei schrikken’, vertelde Elke hierover in Het Laatste Nieuws. ‘Maar we zijn er klaar voor.’ Haar vriend Ben heeft al een zoontje Sepp van tweeënhalf jaar uit een vorige relatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door elkevoorspoels (@elkevoorspoels)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoogzwangere bolle babybuik


Elke is uitgerekend voor augustus en ze telt de dagen af tot de komst van haar kleine spruit. Ze deelde een foto van haar hoogzwangere bolle babybuikje. ‘Nog een maandje te gaan’, schrijft ze als onderschrift bij de schattige foto waarop zowel zij als haar vriend Ben hun hand teder op haar buik leggen. Haar ex-man Tim reageerde ook op het Instagramkiekje: ‘Wooow dat wordt nog een maandje zweten.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door elkevoorspoels (@elkevoorspoels)


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content