Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

In de sexy teaser maken we ook meteen kennis met enkele nieuwe personages.

YES: Netflix maakt eindelijk bekend wanneer we naar het zesde seizoen van ‘Élite’ kunnen kijken

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Van een teaser voor het nieuwe seizoen van ‘Outer Banks’ tot de eerste beelden van het vierde seizoen van ‘You’: Netflix deelde afgelopen weekend heel wat goed nieuws. Toch bleven wij een beetje op onze honger zitten, want meer info over het zesde seizoen van ‘Élite’ kwam er dan weer niet. Tot nu, want de streamingdienst deelde zopas een sexy teaser én de releasedatum.

Yes, het is zover! We weten eindelijk wanneer we opnieuw naar Las Encinas kunnen reizen, want Netflix laat weten dat het zesde seizoen van ‘Élite’ er heel binnenkort aankomt. En dat is nodig, want na de afgelopen seizoensfinale bleven we met een heleboel vragen achter. Zal het nog goedkomen tussen Patrick en Ivan? Heeft Cayetana het geluk bij Felipe eindelijk gevonden? Zijn Isadora en Philippe nog een koppel? En vooral: is Samuel echt dood?

Nieuwe leerlingen

Op die vragen krijgen we helaas nog geen antwoord. Wel, deelt Netflix nu een stomende en onthullende eerste teaser voor het zesde seizoen, waarmee het wel al laat weten dat Ari, haar zus Mencía, en broer Patrick sowieso terug zullen keren in de reeks. Verder zien we ook Ivan en Isadora, en vangen we al een eerste glimp op van enkele nieuwe gezichten.

Netflix kondigde eerder al aan dat in het zesde seizoen maar liefst vijf nieuwe leerlingen zullen arriveren op Las Encinas. ‘Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Ana Bokesa, Alex Pastrana en Ander Puig joinen seizoen zes’, liet de streamingdienst toen weten. Welke rol zij precies zullen spelen is nog niet helemaal duidelijk, al zullen we dat binnenkort wel te weten komen, want het zesde seizoen verschijnt al op 18 november op Netflix.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '